onsdag, februari 01, 2006

Mera "Jag mötte Lassie"

Fortsätt gärna berätta om era lassie-historier. Jag vet att ni sitter inne med fler.

17 kommentarer:

Tommy Jensen sa...

Min farsa räddade en straff slagen av Gunnar Gren pås sextitalet. Domaren dömde att straffen skulle slås om och gissa vad som hände då? Farsan räddade den också. Skaplig Lassie va? Vilken rating ges den.

Tommy Jensen sa...

En till:
Jag snackade med Ben Marlene på eb efterfest i Halmstad en natt. Han sa till min kompis att han inte hörde ett ord av vad jag sa. Då tog jag av mig glasögonen.

Cliff Hanger sa...

Gunnar Gren - den är tung. Troligtvis en krämlassie deluxe. Ben Marlene var jag dock tvungen att googla. Sångaren i Trance Dance alltså. "You´re gonna get it" - en riktigt häftig låt tyckte jag när jag var ca 10 år.

Anonym sa...

hahaaa ja det kan man säga att jag gör. mmm...jag kan känna doften redan.

Anonym sa...

Riktigt kul med krämlassie. Jag har länkat din blogg från min... För övrigt messade min syrra häromdan och sa att hon stod på en busshållsplats i Puerto Rico och pratade med Lill-Babs. Kräm för henne men Light för mej.

Anonym sa...

du har en beundrare på grund av dina "krämlassies" :)
kolla här: http://olaman.blogg.se/

Thérèse sa...

Försöker mig på några tråk-lassies. I Stockholm ser man ju ganska ofta kända svenska ansikten så det är väl ingen lassie. Men jag har faktiskt sett Brad Pitt och jennifer Aniston i en kyrka i Sevilla 1999.
Min mamma har suttit bredvid Leif Silbersky på en flygresa. Jag och alla andra som pluggat nationalekonomi i Göteborg har haft vänsterpartisten /Vägval vänster Johan Lönnroth som lärare. Tråk-lassie alltså men Aniston och Pitt kanske kan vara nåt

Cliff Hanger sa...

Var inte så blygsam Thérèse! Det där var ju prima Lassies. Men faktum är att jag roas gott åt även de enkla lightlassierna. Alla lassies har sin charm! Ingen ska tveka om att berätta om sina lassies p g a funderingar om i fall de är tillräckligt krämiga eller om de är för enkla!

Thérèse sa...

Nej men om man bara råkar se någon gammal avdankad dokusåpadeltagare eller någon revykung från 40-talet på Plattan kan det väl knappast räknas som en Lassie?
Jag har för mig att en Lassie ska vara av typen min kompis brorsas kompis kusins granne känner Anna Book
Inte att jag och Anna Book var på samma kalas i fredags

Henrik sa...

En man jag känner ganska bra - vi kan kalla honom Doughpleaser - har suttit bredvid Lasse Winnerbäck med tillhörande "Timglas"-Anna på SK-730 till Moskva.

Anonym sa...

Jag kom på att jag har pratat med en hög Coolio en gång för tio år sedan på Venice beach.

Jag har haft Lennart Hedmark (landslagstränare för 10kamparna) som gympalärare.

Therese, hur var Lönnroth!? Var Pitten snygg? Var Jennifers hår sådär "perfekt" även i verkligheten (jag tillhör dem som hellre vill ha Shakiras hår)

Mango, jag har en del fler lassies också men det börjar kännas fånigt att rabbla dem.

Cliff Hanger sa...

Virvla - Fåna på bara, det är bara roligt med fånerier. :-) "It´s hip to be square". (Fast om de där andra lassierna är enklare än Lennart Hedmark gör det kanske inte SÅ mycket om du låter bli... ;-) Men som sagt, jag gillar även de enkla lightlassiesarna.

Anonym sa...

Det är skitroligt att läsa alla dessa Lassies! Själv har jag inte så många att komma med, om ens någon, och definitivt inte av varianten kräm, men jag berättar en ändå. Min sambos, systers pojk hade (stavhopparen) Patrik Kristiansson som ishockeytränare. *haha*

Thinkerbell sa...

Jag gjorde min egen lista (hoppas jag använda kategorierna rätt :) här;
http://jagvilllevaladolcevita.blogspot.com/2006/02/jag-mtte-lassie.html

Thinkerbell sa...

Kan ju tillägga en riktig krämlassie deluxe. Min bror vann en "skjut hockeypucken hårdast/snabbast"-tävling och fick träffa Wayne Gretzky (detta var ngt år då nån allstar-lag var i Sverige). Som minne av detta fick han en signerad Wayne Gretzky-hockeytröja.

Ina sa...

Jag satt precis och funderade på att jag borde länka hit också, när din kommentar dök upp hos mig. Nu är det åtgärdat! Här är en lassie till förresten:

På en ö i Grekland för många år sedan kom Lotta Bromé fram till min syster och strök henne över håret och sa att hon tyckte att hon var fin. Detta var innan Lotta hade "kommit ut" men syrran var övertygad om det redan då och ansåg att Lotta stötte på henne :-)

Anonym sa...

historierna om ben marlene och tjejen som nekade madde cigg utan leg har fatt mig att nastan kissa pa mig av skratt.

sjalv har jag ett hal i huvudet sa jag minns inte kandisar sarskilt bra men for ca ett ar sedan spelade nicolai dunger har i stan och jag rakade befinna mig pa samma krog samma kvall. jag star utanfor och roker med min partner (som inte ar svensk men som talar svenska) da jag ser nicolai och eftersom jag ar full och vi bada ar svenskar sa ter det sig som en god ide att prata lite.

hej hej ar du nicolai dunger far jag ur mig pa svenska och han sager saklart ja och fragar vad jag gor i staterna. sen sager han ngt i stil med jaha sa du sag spelningen da och jag svarar (arligt men inte sarskilt snall) nej, jag satt i baren bredvid och blev astankad.

resten av vara tio minuter tillsammans gar at till att min partner pratar svenska med nicolai som envist svarar pa engelska medan jag faller hogljudda kommentarer om svenskar som inte fattar att min partner talar perfekt svenska aven om dar finns en liten accent.