torsdag, februari 16, 2006

WTF???*

Idag såg jag två tonårskillar gå utomhus med skoskydd (ni vet sådana där blåa elastiska som man har på sig hos tandläkaren). Det såg inte ut som att de skämtade. Jag förstår mig inte på dagens ungdom. De gör mig förbryllad.

*WTF = What the fuck på nysvenska, vilket ungefär betyder Vad i hela friden.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om det är nån ny trend som vi "gamlingar" inte förstått? Såg ett par blå på ett säte på pendeltåget igår...

Anonym sa...

Jag ar fran Norrland och jag anvander ordet frack. Med stolthet! Den dar pannkaksfunderingar kommer jag aldrig att slappa.

Texten ar fran Danko Jones - Mango Kid. Bra grejer! :)

Cliff Hanger sa...

Mycket konstigt ska man se innan ögonen trillar ur, men detta kan omöjligt vara en trend! Det är bara för skumt och fult. Mysko.

Anonym sa...

Det är bara att ta sig till närmsta vårdcentral och "låna" sig ett par, sen är man trendriktig som få!! ;-)

Anonym sa...

man kan ju glömma ta av sig dom... Det gjorde jag och brorsan när vi varit och vaccinerat oss. Höll på o vurpa när jag kom ut, blev snorhalt :)

Anonym sa...

Ja dagens "mode" bland unga är synnerligen förbryllande. Byxorna i knävecken, jeansen instoppade i vita tubsockor, luddiga moonboots (hur fan kunde 80-tals modet komma tillbaka) m.m.
Det är nog bara att vänja sig.

lisa sa...

jag tänkte också på det, det måste ha varit hur halt som helst?
Kan rapportera att det verkar inte som om denna fluga har spridit sig till Götet ännu.

Anonym sa...

Vet du vad jag tror? som vanligt så går vi ungdomar runt med ympadojjor på vintern, knäppt jag vet. Fast jag använder pumps, ännu knäppare.

Men iaf, deras gympadojjor kanske läckte in snö & slask så dom kanske beslutade sig för att dra på plast-sakerna och hindra intaget av fukt?

Vad sägs?

Thérèse sa...

När jag pluggade jobbade jag extra i hemtjänsten. Då hade vi såna när vi gick in hos gamlingarna. Ibland var det jäkligt stressigt så det hände då och då att man glömde ta av dom när man skulle vidare till nästa gamling. Var jäkligt halt vintertid. Så fort man märkte att man glömt dom tog man av dom så det låter inte som några stressade hemtjänstanställda.
På dagis brukar dom också ha såna för att föräldrarna inte ska dra in smuts (föräldrar kan tydligen inte ta av sig skorna) men hade dom inte att barn i släptåg kan dom knappast ha hämtat på dagis och glömt ta av.
Trend får det inte bli för fult, mysko och opraktiskt

Thérèse sa...

Du nämnde Bagdad Bob i något inlägg nyligen. Stötte på en sida om honom med bilder, citat och man kan köpa en t-shirt eller en mugg med hans bild.
Spana in den här
http://www.welovetheiraqiinformationminister.com/

Cliff Hanger sa...

Agipman - Kolla in Annas blogg och förskräcks av hur 80-talsmodet smyger sig tillbaka!

Anna - Fattar inte hur ni kunde glömma dem på! Jag tycker att man är plågsamt medveten om att man har dem på sig när man har det.

Joanna - Nej, tonårskillar brukar enligt min erfarenhet inte tänka så praktiskt. Tror inte på det. Pumps, det måste vara en utmaning att gå med det i snön?

Therese - Tack för länken. Ska surfa in omgående, det här får inte missas!

Cliff Hanger sa...

Lisa - För en gångs skull kan ni i Götet vara glada att ni är lite efter oss i Stockholm. ;-)

Unknown sa...

Ha ha ha, jag säger ju det: killar börjar bli mer fåfänga än tjejer!

Anonym sa...

Tror du inte? jag tror nog att killar kan tänka så långt det är inte vanligt, men kanske?

Pumps, det är som ett livslång maraton, haha (:

Piotr sa...

Ha ha... ja vad ska man säga? Själv minns jag trenden där man skulle ha två olika modeller av skor på sig. Men det här var något nytt.