lördag, februari 04, 2006

Mössfrisyr



Här ser ni anledningen till varför jag nästan enbart har på mig mössa på väg hem, där jag inte ska vara "offentlig". (Nu menar jag inte att jag förutom mössan är naken när jag går hem, om det är någon som tycker att föregående mening var tvetydig...). Ni ser även anledningen till varför jag snart kommer att besöka en frisör.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl fint med lite rufs?

Cliff Hanger sa...

Tack för ditt stöd. :-) Rufs är det inget fel på. Stig-Helmer-tofs däremot...

Anonym sa...

den där frisyren är allmänt känd som en "helmer", som i Stig-Helmer i sällskapsresorna :)

Per sa...

Ja men det är väl lite av ägget och hönan i det här resonemanget. Har du mössa för att du har rufsigt hår, eller har du rufsigt hår för att du alltid har mössa?

Tips: ha cykelhjälm på dig jämt, så blir håret platt och svettigt. Men det ser grymt ut...

Thérèse sa...

Stig-Helmer är ju hur bra som helst. Att han även är hammarbyare gör inte saken sämre. Klart du ska ha kvar din Stig-Helmer tofs

Anonym sa...

Men du...det där ser inte ut som du! Jag har minsann sett ditt inlägg om din nakenshock och vad jag kommer ihåg hade du väldigt högt hårfäste så att säga. Jag tror att du har använt en stand in för din mössfrisyr!

Thérèse sa...

Virvla-vår mango hade inte bara ett högt håräste han var t.o.m skalligare än George Costanza, klart han använder en stand-in

Cliff Hanger sa...

Jag är en mycket speciell sorts mangofrukt - helt unik faktiskt. Jag både har förmågan att odla hårväxt, skifta i färg och spela Yatzy. :-) När det förra fotot (nakenchocken) togs var jag nyrakad.