fredag, januari 27, 2006

Storhetsvansinne

Hyckleri tycker jag inte om. Inte heller självförhärligande, att sätta en gloria på sitt eget huvud, vilket är snarlikt hybris. Att kombinera dessa egenskaper är därför extra äcklande. Är det någon som lyckats kombinera detta? Ja, och hans namn är Darin. Innan Darin slog igenom sade han att han ville vinna Idol "för att dela med sig av sin musik". Vilken bullshit. Självklart ville han slå igenom för att själv bli känd och omtyckt för sin musik. Inte fan var han ute på något missionsuppdrag för att frälsa världen. Och det vet han om, därför är han en hycklare.

Skämt åsido verkar han vara en rätt schysst snubbe och han är rätt talangfull, även om jag absolut inte tillhör hans fans. Men han får sluta med idéerna om att han ska frälsa världen, precis som Carola och Michael Jackson m fl.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gör han på omslaget? På baksidan? Tell me...

Men du som Darin-fantast. Har du kollat in: http://www.oliwen.se/show.asp?id=563&show=0

Cliff Hanger sa...

Omslaget? Baksidan? Nu hänger jag inte med riktigt. Klockan är i o f s 02.49, men vad menar du?

Tack för Darin-länken. Lite småkul.

Anonym sa...

Jo! Men på baksidan av hans skivomslag har han en underlig "pose". Han ska säkert så sådär coolt. Men det ser mest ut som att han står och kissar. Tyckte jag och L:et när vi var på stan och sprang över en skiva i alla fall.