onsdag, januari 18, 2006

Stor skillnad mellan r och g

Den oäkta fru Mango ville inte att jag skulle ta på hennes små kvisslor. Hon ville inte ha en massa ärr, sade hon. Jag frågade då om hon ville ha en massa f i stället. Det ville hon inte, men hon kunde tänka sig att få en massa g...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nybban = Nybro...

Anonym sa...

Man ska vara snäll med chaufförerna. De kan ju faktiskt tvärvägra att köra. Då kommer man ju ingenstans. Som idag. 23 grader kallt. Jag hade verkligen ingen lust att gå hem. Frysa!

Hur ska jag svara på din fråga utanför kommentarspåren? Men jo, så är det. Genom bloggandet. Och jag och Virvlan. Duscha. Raauurr.. Du skulle bara veta. ;)

Anonym sa...

Nej inte alls av egoistiska skäl. Jag brukar även tänka att de förtjänar en hälsning och ett glatt leende. För att visa att jag uppskattar deras yrkesval. Men däremot när de slänger igen dörrarna. Då ligger de illa till. Som tur är kommer jag sällan ihåg hur de riktigt ser ut. Så jag glömmer dem. Men visst är det brutalt vädret. Ibland ja. Fast soligt är det. Vacker vinterdag idag.

Rraauurr är ett högst intressant ord. Kan innefatta lite olika saker. Kanske kan man tolka det hur man vill. ;)

Anonym sa...

Att missa att det är Nybro som gäller tar nästan bort din Mästerdetektiv-titel. Nästan ;-)

Anonym sa...

Mango. Bussen jag skulle åka med stod strömlös uppe på universitet. Jag tänkte bara så du vet. Men jag försökte vara glad ändå. Trots all extra väntan och alla minusgrader (17). Den var ju varm när jag klev på i alla fall :)

Anonym sa...

Japp. Extrema väderförhållanden. Så är det här uppe. Men du vet ultras bussar är inte av denna värld. Eller så hann den helt enkelt få upp värmen igen. Odla päls. Ja. Eller skal. Eller nja. Kanske inte. Köndiskriminerande. Jojo! Alla har inte den fördelen. Men fint av dig att du erkänner det.

lisa sa...

hey det står om digh i gp idag. tänk att du fick vara med fst du är stockholmare, känn dig hedrad...

lisa sa...

tyvärr verkar det bara finnas med i papperstidningen.
Stod typ att de hade uppmanat folk att tipsa om sina bloggar, och du hade gjort det, och att du fick vara med fast de egentligen eftersökt västsvenska bloggar för att du tipsade om den där guess my age-grejjen. så det var inte så uttömmande, men du kan nu räkna dig till kändisarnas skara...