söndag, januari 08, 2006

Är vi släktingar allihop?

Hörde på radion häromdagen. Sångerskan Titiyo påstods ha en släkt på inte mindre än 140 000 personer, räknat med ingifta. Kan det verkligen stämma? Hur gör de vid släktträffar? Hyr de Central Park? Men jag vet inte hur noggrant de räknar med vad som är släkt och inte. Om vi går tillräckligt långt tillbaka, är vi inte alla släkt med varandra egentligen? Oavsett om man tror att vi alla kommer från aporna eller från Adam & Eva har vi ju samma ursprung, och då borde vi alla vara släkt, eller hur? Man skulle kunna baka in en fredstanke i det där. Någonting i stil med "Rör inte min släkting!" eller "Vi kan ju inte kriga mot våra egna släktingar!". Eller också kanske man tror att vi är ättlingar till utomjordingar från olika galaxer som har slagit rot här på jorden vid olika tidpunkter för många år sedan. Det finns ju så många teorier om allt....

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det verkar vara liknande överallt. Det kanske bara hade ett fåtal i urvalet så... Jag tror frugan din drog högsta vinsten med Johnny Depp. Fy fasen. Men Bruce känns stabil iaf. Det är en bra karl.

Finurligt MangoTango. Vi hade den diskussionen igår (alkoholen var blandad och inblandad). Ska man tro på den evolutionen så är vi ju släkt allihopa. Vilket galet inavel. Tänk alla man är släkt med då. Ska man gå till Kamprad och säga att man vill ha en viss procent av IKEA? Gates eller någon Shejk kanske. hum... Men man får ju skämmas en hel del också. Hurvens!

Aja...Eller så är vi alla apor mer eller mindre.

Anonym sa...

Woho, jag är länkad!
Sweet deal.
Spank you! :)

Anonym sa...

I am länkad. Good shit. Tur att Mrs Mango finns, det är allt jag har att säga!!

Anonym sa...

Men Mango. Det är bara till att styra upp det hela. Gör några benböj sedan är det klart. Men jaja. Jag må väl ändra det. I väntan på gängandet.

Bionda sa...

Än så länge trivs Mangofrugan med att vara Ms, men den dagen det ska bli minimangosar, bör El Mango vara redo med benböjandet...
Träna på Friskis kanske? ;-)

Anonym sa...

länkad till, good shit :)
fast min länk verkar inte funka, du kan ta bort index.html så bör det nog gå... Eller nåt. Jag är ärad hur som helst!

Cliff Hanger sa...

Nu ska Anna-länken funka. :-)

Anonym sa...

tackar och niger!

Anonym sa...

Alltså. Hellre en Bill än en George. Helt klart. Men han startade ju inget krig. Typ den ende presidenten som inte gjort det i USA. Det tycker jag att han ska ha cred för.

MEN Bionda får skärpa sina sinnen om du börjar mynta uttryck som: I did not have sexual relations with that woman." (Även om det blir översatt)

Cliff Hanger sa...

Tack Cecilia. Men tyvärr var det ju så att Clinton startade krig med Irak, om jag inte minns helt fel. De elaksinnade menade att det var för att flytta fokus från Levinsky-affären. Fast du kanske tolkade det som att det var Irak som startade kriget genom att gå in i Kuwait? Jag tycker nog i o f s att Clinton verkar varit rätt bra ändå, på det hela taget.

Så du tycker att jag i stället ska säga "I DID have sexual relations with that woman"? ;-)