fredag, januari 27, 2006

Därför jag är som jag är?

Fick häromdagen veta att jag faktiskt troligen är ett resultat av lite icke-ordinärt sex (för att vara mina föräldrar i alla fall). Vet inte de närmare detaljerna och vill inte veta heller. Men det var tydligen inget ordinärt som föregick tillkomsten av mig i alla fall. Kanske därför jag är som jag är.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Moder Teresa. Det är jag det. I ett nötskal. Bionda också.
Men Bo Kaspers är fortfarande bra. Texten är för övrigt från Vi kommer aldrig att dö. Nej, fortsätt gilla Bo Kaspers. Spy inte i blåsinstrumenten. Gilla livet. Du har ju ändå ditt på det torra. Någonting lyckades du med. Du verkar vara ett exemplariskt stycke frukt. Enligt Miss Mango i alla fall.

Jag är nog också tillverkad på ett ordinärt sätt. Ingenting speciellt. Nere i Sikeå. I stugan. Det låter så. Jag vill inte heller ha detaljer. Hovvaligen.

Anonym sa...

Jag tror inte jag vill veta hur detta samtalsämne dök upp.. eller jo, lite nyfiken är jag nog :)

Thérèse sa...

Hu, vad läskigt. Något sånt skulle jag inte vilja veta. Mina föräldrar har aldrig antytt något och jag kommer nog aldrig att fråga heller.

Cliff Hanger sa...

Cecilia, jag skrev ju att jag var tillverkad på ett icke-ordinärt sätt, inte ordinärt (som du "också"). Men det är helt rätt att man ska gilla livet och Bo Kaspers. Fast de får bli bättre med att dela med sig av viktiga grejer.

Anna, jag har nog redan förträngt hur vi kom in på det där. Det stör mig lite att jag ska ha sån Alzheimers. Diskussionen började i a f med hur de träffades första gången. Och att det dröjde innan de "gjorde det" första gången.

Therese, jag förstår dig absolut. Man vill inte veta några smaskiga detaljer. Men om man som E-Type blivit tillverkad i en Jaguar E-Type, kan det kanske vara intressant att veta.

Anonym sa...

Ja. Ha! Just det. Jag var nog full när jag läste det där. Eller trött. Eller febrig (nej för febern var ur kroppen). Aja. Jag kom minsann till genom vanligt hederligt svensson-sex. Tror jag...

Skriv ett mail till dem och fråga om det nu är så att de har fler livsvisdomar att dela med sig av. Eller om man är tvungen att köpa skivorna för att få reda på svaren.

Anonym sa...

Jag är fortfarande lätt konfunderad...