tisdag, augusti 15, 2006

Årets blogg

Nu kan ni betygsätta den här bloggen i omröstningen för Årets blogg. Jag har inga förhoppningar om att vinna detta, men det ska bli intressant att se vad man får för betyg. Rösta här. (Man kan också klicka på bannern under arkivet till höger).

15 kommentarer:

Stefan sa...

*klick*

;)

Pash sa...

Ich bin ein rösti.

Anonym sa...

i sann demokratianda har jag nu röstat

Cliff Hanger sa...

Snittbetyget har höjts efter att ni röstat. Schysst. :-) Men i första hand är jag förstås glad för att ni utnyttjar er demokratiska rättighet att "säga er mening". ;-)

virvla sa...

jag röstade snällt :)

Mosstrollet sa...

nu har jag också röstat :)

lisa sa...

så. slipper man rösta i det där valet nu?

Cliff Hanger sa...

Virvla och Mosstrollet - Bra, bra. :-)

Lisa - Ja, detta är självklart årets viktigaste röstning.

Nej, men det beror på vad du tänkte rösta på... Men du vet väl att en utebliven röst är en röst på dina politiska motståndare. Ja det vet du.

couch-kitten sa...

du har min röst! :)

Cliff Hanger sa...

CK - En röst i o f s lika gärna innebära en 1:a, men tack för engagemanget. :-)

Andreas sa...

Eh, nej, jag tänker inte rösta. Alls. Så det så...

Cliff Hanger sa...

Andreas - Det är lugnt, du slipper. Men jag förstår inte tanken bakom din kommentar (var inte den lika jobbig att skriva som att rösta förresten)?

Andreas sa...

Det handlar inte om att det är jobbigt att rösta eller inte, men dels ser jag inte poängen i att hålla omröstningar om så diffusa saker, sen blir det ju ändå inte något annat än nån slags popularitetstävling.

Och visst, vill man delta i det så är det okej för mig, men jag förstår inte poängen med det alls bara. Det är alltså inte på något sätt något personligt mot dig och var inte menat som någon kritik, snarare ett förtydligande av mitt ställningstagande =)

Cliff Hanger sa...

Det är lugnt. :-) Visst, jag kan hålla med om att det är fel att tävla i bloggande, i alla fall om man jämför dem som dagböcker emellan, vilket många bloggar fungerar som. Då blir det popularitetstävling på fel sätt.

Min blogg är däremot inte riktigt en dagbok, jag tar inte alltid upp de viktigaste händelserna i mitt liv. I stället plockar jag upp saker från verkligheten och försöker dramatisera dem, göra mig lustig över dem, kåsera över dem, parodiera dem o.s.v. En sådan blogg som jag har kan därför tävla med andra, anser jag. Sedan tar jag inte denna tävling så allvarligt (även om det förstås är roligare med bra betyg än dåligt betyg). Att jag skrev detta blogginlägg var mer för att uppmärksamma att man kunde rösta på min blogg, snarare än att tigga röster. Röstningen sker ju också anonymt och jag kan inte se vad olika individer röstat. Så därför kändes det heller inte så "kletigt" tiggande att skriva detta inlägg.

suratanten sa...

Jag har röstat! För den som vill sänka min blogg helt så går det att rösta på den med, under hemlig kategori.