onsdag, augusti 09, 2006

Jimmy Nordin och Ricky Bruch - topparna på ett galet isberg

Jimmy Nordin är numera ett namn på allas läppar efter den s.k. fylleskandalen. Visst var det inte särskilt snyggt gjort av Jimmy. Men de största misstagen har han inte begått i något VIP-bartält eller någon kulstötningsring. Jag tänker heller inte på hans krängande av the "realistic dong". Nej, de största misstagen som Jimmy begått, och de jag rasar emot, är de misstag som han begått i skivstudion, begångna med berått mod och utan tillstymmelse till ånger efteråt. Lyssna på detta smakprov så förstår ni vad jag menar (Mike Tyson-varning på falsettrösten). Inte riktigt Ricky Bruch-klass, men Ricky spelade och spelar fortfarande i en egen liga, med största sannolikhet helt ouppnåelig i sitt mångsidiga dårskap - ett sant unikum på min ära. Här kan du läsa om och lyssna på Rickys anspråkslösa "Mig fångar ingen brud".

Jimmy stöter kula, Ricky kastade diskus. Båda är dokumenterat galna. Vad är det med svenska friidrottare i kastgrenar egentligen? Frågan är inte om utan snarare vilka mörka hemligheter andra svenska kastare bär på? Vilka lik har egentligen Patrik Bodén, Tore Gustafsson, Sören Tallhem med flera i sina garderober? Här ligger inte bara en hund begraven, utan minst tre kennelklubbar, kom ihåg var ni läste det först när sanningen kommer fram.

15 kommentarer:

Argaste sa...

Tycker Jimmy verkar vara en frisk fläkt i svenska idrottsvärlden.

Anonym sa...

hehe dokumenterat galna.

coolt att ha ett dokument i plånkan osm man kan hala upp i jobbiga situationer : " kolla då, jag e galen"

:D

Cliff Hanger sa...

Argaste - Jo, en frisk fläkt är han(om man gillar lyteskomik, vad annars ska man kalla falsksången), mera tveksamt dock om han har en frisk andedräkt. ;-)

El Pedro - Ja, det vore ju coolt att visa upp. :-) Jag kommer att tänka på Homer Simpson, som i ett avsnitt fick en stämpel i pannan (eller om det var på handen), där det stod "insane". Annars kan du ju bara printa ut det inlägg du skrev nyss om din pubrunda så har du ett dokument att vifta med i ansiktet på folk ifall de behöver bevis. ;-)

Anonym sa...

hehe, ja det skulle funka.

vi har redan ett nyy pubrundekoncept på gång förresten :D

Cliff Hanger sa...

Synd att man inte har möjlighet att bevittna/joina den på plats då. Ni får ha det så kul. :-)

- ©Mad Man™ - sa...

Jag förväntar mig att du redan har börjat gräva och ser fram emot en välsksriven rapport om de sistnämnda herrarna =)

Cliff Hanger sa...

Mad man - Nja, du ska nog inte förvänta dig för mycket där, även om man aldrig ska säga aldrig. Men jag Sören Tallhem äger i alla fall Shot Put Records som gett ut Jimmy Nordins "musik". Det är rätt illa, även om jag tror att han har betydligt mera skit än så i gömmorna.

Stefan sa...

vad kan man förvänta sig av en man vars namn slutar på y

ronny
conny
sonny
johnny....

fast jag håller med Argaste

Cliff Hanger sa...

Stefan - En gammal lärare har erkänt för mig att hon av erfarenhet började ana oråd om hon skulle ha en ny klass och fick se namn som Ronny, Sonny, Conny, Jonny första gången hon kollade i klasslistan.

Stefan sa...

du ser...lärarna har koll. y är ingen bra bokstav...

sly
tyra banks
yxa
syjunta
smygehuk

Stefan sa...

...eller håll i käppen nu...

CLIFFY

*fniss*

Cliff Hanger sa...

It´s Mr. Hanger to you, punk! ;-)

Stefan sa...

*fnittrar fortfarande*

Anonym sa...

Jimmy rockar. Han är kung. Har du hört Neil Young då har du hört en kopia av Jimmy

Anonym sa...

Jimmy rockar. Han är kung. Har du hört Neil Young då har du hört en kopia av Jimmy