söndag, augusti 20, 2006

Lena Sundström

Dagens lästips: Läs något av Lena Sundström! Jag har hittills bara läst ca 30 sidor av hennes Saker jag inte förstår - och personer jag inte gillar, men jag kan redan konstatera att mina höga förväntningar har infriats. Mina höga förväntningar på boken hade jag efter att ha läst många kolumner av henne i Metro. Lena skriver som vanligt träffsäkert, underhållande, provocerande och upprörande. Man blir berörd helt enkelt, och oftast är det hon skriver helt "klockrent". Förutom boken kan ni även läsa alla hennes kolumner i Aftonbladet och Metro. Jag har fixat länkar till kolumnerna i länklistan här till höger.

5 kommentarer:

maruschka sa...

När Bosse Sundström (som var min dåvarande sambos bästis) i Bo Kaspers orkester först träffade Lena så ansåg min kompis att hon var en bimbo, och jag höll med lite grann, men mest för att vi var avundsjuka på att hon var yngre än vi tror jag...*ler*
När de sedan gifte sig (Bosse och Lena alltså) och vi blev bjudna (?) på bröllopet så tyckte vi väl att hon hade vuxit till sig...
Snacka om att man har fått äta upp "bimbotankarna" både en och två ggr sedan dess...jag tycker hon är en fantastisk skribent!

Cliff Hanger sa...

Ja, bimbo är nog det sista som hon är. Hon är smart, rolig och slagfärdig.

Kul med lite skvaller också. :-) Jag hade ingen aning om att hon var gift med "Bo Kasper".

turmalin sa...

Jag har läst boken. Den är BRA. !!!Handlar bl.a om hur vanligt folk lurades att köpa teliaaktier..

kurage sa...

Mnja, tycker hon är lite väl präktig faktiskt. Men visst, hon har hjärtat på rätta stället. En person man aldrig blir klok på som kan vara jävligt provocerande samtidigt som han ofta tänker ett steg längre är ju Boris Benulic.

Cliff Hanger sa...

Kurage - Präktig tycker jag inte att hon är. Okej, kanske inte så provocerande, men med en giftigt sarkastisk och rolig stil. Boris är bra ibland, men ibland är han också helt ute och cyklar, har jag för mig (länge sedan jag läste något av honom).