fredag, maj 26, 2006

Ren ondska

I förrgår var det tänkt att jag skulle sova ut. Jag hade inte sovit ordentligt på fyra dagar, men såg nu chansen att ta igen en del förlorad sömn. Om jag hade fått sova tills jag vaknade av mig själv hade jag kanske sovit till klockan 10. Men icke. I stället vaknade jag strax efter klockan 7 av att några terrorister borrar i trottoaren, på ett avstånd på uppskattningsvis 7 meter från mitt huvud. Med några små pauser höll oväsendet på i cirka 30 minuter. Sedan kunde inte jag somna om. Just då kände jag mig rätt mycket som Michael Douglas rollfigur i Falling Down. Frustrerad, maktlös, förbannad och hämndlysten.

Dessa borr-terrorister höll bara på och borrade utanför mig just denna halvtimme den dagen. Jag vet, för jag var hemma. Jag kan ge mig fan på att de kunde ha utfört detta borrningsarbete på någon annan tid än precis efter klockan 7 på morgonen. Men varför skulle de göra det? "Vi har ju gått upp i svinottan, då ska ingen annan heller få sova" resonerade de säkert, de jäkla sadisterna. Må Egyptens alla gräshoppor hemsöka er och de som tidigare terroriserat mig.

Fotnot: Bilderna är klickbara.

8 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

Liksom dom som klippte gräs utanför min lägenhet igår. Med en gräsklippare som lät som domedagen... på en RÖD DAG! Skäms!!

Stefan sa...

en fatwa på alla jävla byggjobbare som börjar före kl 08.00. Det spelar liksom ingen roll för det finne inte ett endaste bygge/projekt som blivit klart i tid. Så varför ska de då sabba ens liv...

Thérèse sa...

Dom där asfaltsborrarna verkar vara konstruerade för att föra så mycket oväsen som möjligt också. Helt rätt att skicka alla Egyptens gräshoppor på dom , funkar inte det får du väl börja utöva lite gammal hederlig voodoo på en hemsydd asfaltsborr

Helene N sa...

Öronproppar är en underskattad vara.

Me sa...

Just det ja, den där filmen tål att ses igen.

Cliff Hanger sa...

Sixes - Vi förstår varandra, helt klart.

Stefan - Fatwa är ett coolt ord som jag ska börja använda oftare. :-) Visst är det konstigt att de ALDRIG blir klara i tid.

Thérèse - "Hemsydd"...haha. :-)

Helene - Ja, faktum är att jag använde öronproppar förut (se länken till "El Mango goes bananas") när de höll på i flera dagar. Men när de anfaller utan förvarning är det svårt att försvara sig. Dessutom hittade jag inte öronpropparna.

Japaneseviking - Håller med, en favorit som borde ses i repris snart.

70-tals Per sa...

Dessutom kan du få tröskdammslunga (som Bruno i Rederiet inbillade sig ha fått)

Cliff Hanger sa...

"Tröskdammslunga" var ett nytt ord för mig. Tack!