måndag, maj 15, 2006

Bilda familj - ett styvt arbete

Sambon har börjat prenumerera på Västgötabladet. Hon säger att det är för att hålla koll på det som händer "där hemma", men jag misstänker att prenumererandet är en liten del av en större plan. Alldeles nyss sade hon också "jag tror att du skulle trivas i Tidaholm". Det gäller att vara på sin vakt... Och nu, i skrivande stund, säger hon "det här kan vara intressant för dig att läsa" och lockar med en artikel om David Johansson, hammarbyspelaren som närmast kommer från Tidaholm. Hon känner till mina svaga punkter, som den sluga kvinna hon är.

Det roligaste med Västgötabladet var ändå denna rubrik som fanns på en av familjesidorna i fredagens tidning (som jag nyss fick syn på): Bilda familj - ett styvt arbete. Sug på den. Hör en sådan rubrik verkligen till familjesidorna? Känns snarare ganska barnförbjuden om du frågar mig.

22 kommentarer:

Ina sa...

Håll i hatten, snart är du ingen 08:a längre (iofs ingen förlust i min värld... men det är ju min det :o) !!) Arbetar ni på styvt så kanske små mangofrön får även den store Mango att välja landsorten framför storstaden?? Vad vet jag, jag är ju bara en blogg-läsare!!

Cliff Hanger sa...

Egentligen skulle jag nog kunna trivas i en mindre stad, men det skulle bli långt till familj, vänner och Hammarby, det är nackdelen. Förorten är nog det bästa för oss.

anna sa...

jag tror inte "de oskyldiga barnen"
förstår humorn bakom rubriken...

Cliff Hanger sa...

Anna, det har du nog rätt i. Jag skulle kunna ta bort de två sista meningarna i inlägget.

Anna sa...

hahhahaha

Bojjan sa...

Jag har varit i Tidaholm. Flera gånger. Flytta inte dit.

anna sa...

eller så är de oskyldiga barnen inte så oskyldiga och har lika roligt åt det som vi har :)

Cliff Hanger sa...

Bojjan - Du får ursäkta om ditt namn är ditt riktiga namn, men annars får ditt namn mig osökt att fundera på om det är Tidaholmsanstalten som du har besökt flera gånger och det är därför som du har dåliga minnen från Tidaholm?

ewila sa...

Rubriken var ju klockren. Slår ju Hegerfors med hästlängder. Sådetså.

Sofia sa...

Shit, flytta så långt från Hammarby... hur skulle det gå? El Mango i fosterställning på golvet. Frossa, likblek och får bara ur sig "just idag är jag stark"... om och om igen.

Stackars Bionda...

danne sa...

tro det eller ej men jag var faktiskt på en sex och samlevnadskurs i tidaholm.... hummm... lämna bajen? på allvar?

Andreas sa...

Du bor ju inte i bajenland, du bor ju i stugbyn! ;) Ironiskt nog ligger ju bajenland norrut för dig. Hahahhaa.

Annars, bojjan, från Tidaholm, det var fanimej mer humor än Västgötabladet det! =D

Öka takten sista kvarten TI DA HOLM? (Flytta dit sista fjärdedelen av livet eller vadå?)

Jag skickar en inbjudan om boule/kubb öl-kväll inom kort, ska bara konferera med den andra halvan om lämpligt datum först!

Cliff Hanger sa...

Ewila - Visst var det en klockren rubrik. Till och med vassare än "det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk". Annars är ju den gamle bajentränaren Roffe Z flosklarnas mästare.

Sofia - Haha... det där kommer inte att hända. Om inte annat för din varnande bild.

Danne - I Trollhättan bygger man bilar, på Gotland tar man hand om 08:or på sommaren och i Tidaholm lär man folk om sex - man ska göra det man är bra på. Klart jag inte kommer att lämna Bajen, att hålla på Bajen är ju det jag är bra på (bland annat).

Andreas - Jag har inte påstått att jag bor i bajenland (men jag har bott där förut), även om söder om Söder är bajenland det med, om än inte lika mycket som Södermalm. Förresten vet jag inte om du har någon rätt att yttra dig på detta vis, som djurgårdare i Högdalen - det känns inte helt klockrent. :-)

Den sista kvarten är den sista sjättedelen, inte fjärdedelen... ja, kanske man skulle flytta dit "de sista ljuva åren", men det finns som sagt en del som håller en kvar i Estoccolmo.

Ser fram emot inbjudan! :-)

suratanten sa...

Ha ha :)

Sofia sa...

Erkänn att du saknar bloggen lite! Du e ju inne och smygbloggar och tjyvkommenterar då och då...

Cliff Hanger sa...

Sofia - Du har helt rätt. Det är svårt att låta bli och kludda lite här och där. Nu har jag fått lite mer koll på vad som krävs av mig pluggmässigt för den kurs jag läser. I början kändes det övermäktigt. Men nu känns det som att det är hanterbart. Jag skrev också att bloggen skulle gå på sparlåga, skrev inget om att lägga ner helt. :-)

Me sa...

Hehe, den rubriken var fin!

El Mango Sister sa...

NÄ; nu ...
DU FLYTTAR INTE!!! Jag visste att hon skulle försöka! Nu ligger hon pyrt till!!!

;)

mikebike sa...

om du flyttar till tidan... se då till att ta med dig en snut-trettioåtta och en kula med ditt eget namn på. lifesaver... hmmm njae men se det som en form av hellscape;)

sorry bionda. men tidan är inget plejs för en fritänkande människa;)

Cliff Hanger sa...

Sister - Bionda försäkrar här och nu att det inte alls ligger nära till hands att vilja flytta tillbaka. Däremot skulle hon vilja hälsa på oftare.

Mikebike - Hehe, låter som att du har taskiga erfarenheter. :-) Bionda inflikar att Tidan är en annan ort än Tidaholm, det är en heeelt annan byhå... eh... ort.

Studiomannen sa...

Tidaholm är rätt litet. Men folket från "slätta" är ofta hemkära...

Cindy aka Epicentre sa...

"Sug på den" var det jag nu sitter o fnissar åt... :D