onsdag, september 06, 2006

Tuff men bra dag

Idag var en tuff dag. Tuff men bra. Vaknade 04.25 av att väckarklockan ringde. Jobbade till 13.54 (lunchrast 09.15 – 09.51). Sedan bar det av till den fina pay-and-play-golfbanan i Grödinge. Nästan fyra timmar och 6 – 7 kilometers promenad senare kunde jag glädjas åt ett nytt rekord på 93 slag. Efter det var man rätt mör, men har ändå lurat kroppen att hålla sig vaken med hjälp av skenet från TV:n och datorn. Och i morgon ringer väckarklockan 04.20...ångest. Ja ja, det är självförvållat, jag vet. Det är inte synd om mig. Bara superhjältedräkten kommer på i morgon bitti ska jag kunna klara av även morgondagen.

Kompisen som jag spelade golf med är för övrigt en trogen läsare av denna blogg. Bra så. Men jag tycker att han borde skaffa sig en egen blogg också - inte bara för att han bl.a. kan roa sig med att jämföra olika hamburgares funktionella kompatibilitet med busskörning, utan för att han rent allmänt uttrycker sig roligt och vettigt. Visst låter det som det skulle kunna bli en blogg som man skulle vilja läsa?

6 kommentarer:

smultronpaj sa...

Ja tack!

maruschka sa...

Grattis till rekordet, gillar att sitta på verandan på Grödinge golfbana och läsa en bra bok, så långt har jag kommit i min golfutveckling. Sambon står för den biten inom familjen (än så länge)...

Har svarat på din kommentar hos mig igen...
Gillar inte att ha ouppklarade situationer hängande, känns inget kul...

70-tals Per sa...

Kör hårt, troligen bättre blogg än 90% av allt skräp som publiceras! Man borde mäta bloggars kvalitet i logaritmisk skala ungefär som med jordskalv, dvs 0.001=-3, 0.01=-2, 0.1=-1, 1=0, 10=2 etc?

Har du köpt "en tå häv" på Swingoteket och har du råd med peggar?

virvla sa...

gå och lägg dig! :-D

Lennart - the Prao sa...

Hej!

Jag heter Lennart och praobloggar. Är det kul att köra buss? Är det svårt? Har du kört på någon någongång. Blir du också irriterad om man plingar men inte går av bussen...det retar mig jättemycket.

Hej då!

Cliff Hanger sa...

Maruschka - Tack. Du borde lära dig spela. Det är väligt kul (så länge man ägnar mer tid till att spela än att leta boll i alla fall), även om det är väldigt svårt i början.

70-talsper - Det kanske vore en bra idé. Men då måste man ladda manicken med korrekta åsikter först. ;-) Vad är en "tå häv" (tåhäv?)? Peggar är inte så dyrt ens för en busschaffis, men jag brukar plocka upp andras begagnade peggar vid utslagsplatserna ändå. På det viset har jag väldigt många peggar nu.

Virvla - Du har helt rätt. :-) Jag är mogen som en tonåring på den fronten.

Lennart - Kul är kanske inte rätt ord, även om vissa människor man stöter på beter sig roligt. Men det är rätt soft större delen av tiden, även om det ibland är väldigt stressigt. Ja, jag har kört på en igelkott, en massa grodor och insekter och kanske några mer djur, men aldrig med flit. klart jag blir irriterad om amn plingar utan att gå av, men det jämnar ut sig, för jag får ibland hjärnsläpp och stannar utan att någon har plingat, eller missar att stanna när någon har plingat.