fredag, september 22, 2006

Dagens låt (2): Dancin´ with myself

Jag har bara sjungit karaoke en gång hittills i mitt liv. Eller två gånger, beroende på hur man ser på det. En kväll, två sånger. Förutsättningarna var optimala: Man hade många centiliter sprit i kroppen, man var utomlands och naturligtvis var man på ett strålande humör. Dessutom hade jag en "partner in crime" som minst lika otippat gjorde karaokedebut samtidigt som jag, i form av en duett (det är btw detta som är första halvan av punkt 48 på min 100-lista). Duetten som jag och polaren plågade de andra alkoholmarinerade charterturisterna med var vår version av denna låt:

4 kommentarer:

Anonym sa...

bra låtval och en lagom "lätt" låt att ta sin karaokeoskuld på.


Full Elvis har varit min debut. ENligt mig själv satt allting perfa, movesen och sång :)

alkohol och karaoke är en bra mix

Pash sa...

Själv fuskar man väl lite då, men dom få gånger jag har ställt mig där så har det alltid varit utomlands och alltid svåra låtar för att impa på tjejerna.

Dancin' with myself är för övrigt den kanske fjolligaste låten Billy gjorde.

sofia sa...

Haha, vad härligt! Själv har jag inga problem med att dela med mig av min fruktansvrda stämma. Minns inte första gången men har sjungit allt från ted ärdestad, till lena ph, till ebba grön.

Och take me home country roads ett antal gånger... men då var det inte kaaoke. Då var det liveband. På en pub i spanien. Stackars gäster.

Man tar ju för givet japan ska vara det mest karaokeälskande landet utan konkurrens men Ryssarna älskar det. Karaoke på alla barer och tom. på gatorna. Galet!

Cliff Hanger sa...

El Pedro - Tackar. Kul att du också körde Elvis på din debut. :-) Om du undrar över "också" - kolla mitt senaste inlägg! :-)

Pash - Det där är ju faktiskt fusk. Men jag förstår dig, smörboll där. ;-) Fjollig? Mja, kanske det. Men vad kan jag säga - jag gillar fjollrock :-) (kommer nog ett litet inlägg om det snart).

Sofia - Det var modigt att köra med liveband, särskilt om du inte kan sjunga. Eller tecken på bristande omdöme á la Idol-audition kanske. ;-) Onekligen en salig blandning av artister som du hade "imiterat". Ryssland som karaokeland var nytt för mig. Man lär sig något nytt varje dag. :-)