lördag, december 31, 2005

Barn kan tillverkas på många olika sätt

Att skaffa barn ihop, visst låter det gulligt? Att göra barn låter ju bara mysigt, romantiskt och snuttigt, eller hur? Men så är det ju inte alltid. Ibland blir säkert barn tillverkade efter hårt, brutalt och frustande hardcoresex, som tillämpats på de mest barnförbjudna och kinky sätt (vilka sätt lämnar jag åt dig och din fantasi, men som du säkert vet finns det väldigt många sätt att ha sex på, precis som det finns väldigt många attribut, förberedelser, riter etc). Kanske är det så just DU startade din resa genom livet? Som frukten av ett väldigt kinky och/eller brutalt köttande? Ursäkta om jag förstörde din eventuella bild av barnaskapande. Eller kanske jag kryddade den?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Har du nu käkat svamp igen?!

Hihii jag tycker det är så roligt att man kan ta sig in i andras liv genom bloggandet! Du tänkte på mig när du såg BG smiska och förnedra (men dock inte befrukta) Ksk (eller vad de har för förkortning), mycket tufft!
Jag gick förbi Derby (heter butiken tror jag) och funderade genast på om det var där du hade fått tag på din sinnessjuka strumpa.

Cliff Hanger sa...

Visst är det roligt att smita in i andras liv. :-) Har inte ätit svamp vad jag vet, om inte min oäkta hustru gömde svamp i kycklingen som jag glufsade i mig.

Var strumpan inhandlades får du fråga min sinessjuka mor, som köpte den (och en till) till mig i julklapp. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att göra något så crazy.

Anonym sa...

Hehe, jag tyckte det var en intressant tanke! Jag vet faktiskt att jag är tillverkad på en båt...
Undrar om tillverkningssättet påverkar hur man blir? Ännu en intressant tanke...

Per sa...

"Love, love, love -all you need is love!" sjöng John Lennon. Kanske var föräldrarna också fulla efter en kväll på "Statt" där dom dansat till Kent-Inges?

Anonym sa...

Fast du postade bajenfoten redan 15 (eller stod det 19...) december. Tjyvöppnade du dina paket?!

Cliff Hanger sa...

70-tals per - Kent Inges låter riktigt perverst...

Anna - Tillverkad på båt, det måste säkert ha gett vissa men för livet. ;-) Kanske dansade dina föräldrar på en båt till Kent Inges, som 70-tals per skriver om?

E-type ska ju tydligen tagit sitt artistnamn efter fordonet (Jaguar E-type) som han blivit tillverkad i. Och där gick det ju som det gick...

Anonym sa...

det gick knappt att dansa på den lilla båten dom var ute med... Och jag har inte fått några men (som jag känner till). Älskar sjön, vi var alltid ute i skärgårn om somrarna.

Cliff Hanger sa...

Virvla - Klart att jag inte tjuvöppnade mina paket. Det var en julklapp från föregående år (eller var det förrförra?). Men jag har inte haft strumporna på mig förrän i december i år.

Anna - Där ser du, du älskar sjön, det stärker ju din teori om att man blir som man blir tillverkad, typ. Antagligen gillar du inte att dansa. Förresten är det konstigt att man säger "sjön" när man menar havet, men det är ju gammal praxis, som sjömän använt sig av i alla år.

Per sa...

Ja vem vet vilka perversiteter som ett band som Kent-Inges kan ha uppeggat till?

Min Pappa spelade faktiskt i ett sånt band i slutet av 70-talet. Jag fick följa med ibland. Det var kanske inte "groupies" men inte långt därifrån enligt min fader.

E-type -Huu! Jag får rysningar så fort jag tänker på honom! Stick tillbaks till 80-talet! säger jag bara.

Anonym sa...

Man ska inte säga att det hade blivit omöjligt att blogga. Men jag är glad att jag har dem kvar. För det underlättar verkligen.

Men herregud människa. Jag kom med storken. Jag har storkbett i nacken för att bevisa. Det säger min mamma i alla fall.

Anonym sa...

jaa okej då! ;-)

GOTT NYTT lilla mangon, hoppas du får ett fint år!

//virvla

Anonym sa...

samma här! Jag drack inget av det jag själv hade med mig igår utan nästan bara det gemensamma lådvinet. Dessutom gick det ner några läskigt starka shots.. blandade friskt. Fy så dåligt jag mår idag...Men man glömmer så snabbt.