onsdag, december 21, 2005

Nattliga trakasserier

Man vet att man suttit uppe rätt sent när man hör morgontidningen dimpa ner på hallmattan. Först var jag inte alls säker på att det var tidningen, för detta var första numret för den här prenumerationsperioden. Blev lite lättad när jag såg att det var DN som låg på golvet och inte någon brevbomb, bajsbrev eller dylikt. Det är ju trots allt inte så vanligt att man får post vid den här tiden på dygnet. Inte för att vi har några fiender (så vitt jag vet i alla fall), men det behöver man tydligen inte ha för att råka ut för nattliga trakasserier. För några veckor sedan var det nämligen någon galning som tokringde på vår dörr och drog i handtaget, sedan gjorde han samma sak hos grannen en våning upp. Efter det avslutade den snaggade unge mannen (såg sambon genom titthålet) med en karatespark på vår dörr innan han försvann lika plötsligt som han dykt upp. För att komma in i porten hade han krossat dörrglaset. Tur att man hade låst sin dörr (och att den inte bestod av glas). Vad hade hänt annars?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det gjorde han säkert. Tycker också han är skön. Kan ju säga att han var det bästa på den showen i alla fall :)

Anonym sa...

Såklart du var. Den snällaste och bäste? Att det pendlar med humöret. Det kan jag absolut ta. Nemas problemas. Men det där var bara elakt :(

Holm. Ha ja! Han du... ET. Inte så långt ifrån kanske. Dialekten. Ja. Konstigt språk. Läste bloggen. Genom den hamnade hos någon underlig människa. Någon som bodde här i Umeå. Jag blev lite rädd och vågade knappt sova. Skriver nog bra, men jäkla underligt. Wello wello. Jump around!

Anonym sa...

Nämen! Det var det värsta! Påstår du att du skulle tänkt nåt annat, typ "jamen oj, här har någon bytt om och tappat en knapp..." Tsss... right :)