fredag, juli 14, 2006

Ölgodis igen eftersom jag är Klant-Cliff

Följande inlägg publicerade jag som du säkert vet för några dagar sedan. Hade det i två uppsättningar, ett utkast och ett som var själva inlägget. Klantade just till det när jag skulle radera utkastet och råkade radera inlägget i stället. Som tur var, var utkastet identiskt med inlägget. Jag publicerar det nu, för att ha med det i min samling av inlägg här på bloggen. Jag avskyr att slänga saker. Tyvärr försvann kommentarerna till detta inlägg, men det är inte mycket att göra nåt åt. Här är själva inlägget:

Thérèse i Madrid skrev om sin längtan efter svenskt godis och väggarna med smågodis som belamrar livsmedelsbutikerna här hemma. Jag håller med, visst är det fantastiskt gott med godis. Det är ju därför det heter godis och inte äcklis eller dylikt (lakritsgodis och andra salta godisar borde man däremot döpa om till äcklis). Ibland blir det dock fel även i de fantastiska svenska godisavdelningarna. Denna bild tog jag på Coop i Tidaholm (trots min traumatiska erfarenhet av att försöka fota tokigheter i butik sedan tidigare ):Fotot finns även publicerat på Woophy. Meddela gärna mig om du också lägger in foton där!

5 kommentarer:

Anonym sa...

nej nej. den lätte går jag inte på.

du hade inga ideér och bara återanvände denna post så du kunde pinga nyligen.se igen :)

Cliff Hanger sa...

He he, man dömer andra efter sig själv... ;-)

Nej, helt ärligt så är det sant det som jag skriver. Jag valde faktiskt också att inte pinga nyligen (vilket jag alltid gör annars), eftersom det kändes fuskigt.

Har faktiskt många grejer att skriva. Energin tryter lite ibland bara. Och så vill jag inte skapa inflation i inlägg. Vill ofta låta det gå lite tid mellan inläggen.

Anonym sa...

okej då , det låter troligt :)

Andreas sa...

Asså, jag fattar inte. Jag orkar aldrig pinga. Har liksom glömt bort hur det funkade vid det här laget...

Cliff Hanger sa...

Andreas - Visst är det jobbigt att pinga manuellt. Men om man har ställt in så att man bara behöver klicka en gång efter att man kommit till nyligen.se är det inte så jobbigt. Man kan väl också ha helautomatisk ping, men det har inte jag lärt mig.