fredag, juli 07, 2006

Hårgelén som inte finns (?)

Jag läste om Japanesevikings funderingar kring hårgelé och den japanska fukten och denna tanke slog mig återigen: Har ni tänkt på att all hårgelé minst är strong? Oftast är hårgeléerna extra strong, ultra strong eller super strong. Har någon någonsin sett någon hårgelé som är medium strong eller soft? En liknande grej: Har hört att Salmings kalsonger inte finns i storleken small. Det går tydligen inte ihop med Salmings macho-image.

Tänk om man skulle hitta på någon ny, ännu starkare hårgelé. Då skulle man väl få kalla den extra super duper hyper ultra strong, med tanke på vad geléerna kallas idag.

7 kommentarer:

Me sa...

När det gäller hårgelé, så är ju inte motsatsen soft, utan wet (wet-type).
Och vill man ha "wet" så behöver man inte ha någonting i håret just nu. Det är liksom au naturell.

Cliff Hanger sa...

Ja, just det ja.... Fast jag tycker ändå att det råder inflation bland kraftuttrycken i hårgelébranschen.

lisa sa...

var det inte en hårspray, kan tyvärr inte komma på vilken nu, som hade sm slogan: Håller som betong ? Coolt som sjutton, fast det låter ju ockås lite äckligt. Tror det var Björn Axén eller kanske inte.

Studiomannen sa...

Man får sticka skallen i en cementblandare istället för en torkhuv!

smultronpaj sa...

hmmm, det har jag aldrig tänkt på. Att det inte finns nån soft variant alltså... hmmm

Cliff Hanger sa...

"Betongkeps" har man ju haft då och då, men det är knappast något eftersträvansvärt...

Hej Smultronpaj, kul att se dig här också!

Anonym sa...

hej!

Jag kan kan rekommendera Volume Inflator från tecni.art L'Oréal Professionnel. det är en superbra flytande gel för volym och fyllighet till lite finare hår som vi har i skandinavien! Som du beskriver finns tyvärr mest geléer med stark stadga och de tynger ner och stelnar för mycket på finare hår. Den borde du testa: Långvarig fyllighet och volym med medium, mjuk stadga till fina hår!