fredag, juli 14, 2006

Kungen av registreringsskyltar

WTF! (5) Som den medberoende sambon är till mig, som är svårt bloggskadad, hojtade hon självklart till när hon fick syn på denna reg-plåt:


Bilen med den häftiga skylten susade förbi i 140 km/h, men det var ju ingen tvekan om vad som måste göras. Det var bara att öka farta, köra ikapp denne Rally-Harry och beordra sambon att plocka fram kameran. A blogger gotta do what a blogger gotta do, liksom.

Som en ren bonus dök denna bil upp bara några minuter senare:Tidigare inlägg om reg-plåtar här.

Fotnot: Jag vet inte om man får visa hela registreringsskylten så här, som jag gör med den undre bilden. But I took a röver. Om det är nån som vet att man inte får göra så här och känner för att tala om det är det välkommet.

6 kommentarer:

Skogan sa...

Okej, jag har alltid tyckt att det är lite nördvarning på de flesta egenhändigt komponerade reg.skyltarna, men den nedersta är verkligen fräck. Tummen upp helt klart.

SixesAndSevens sa...

Varför skulle man inte få visa dom här..? Man ser ju dom jämt... överallt... :)

Stefan sa...

wtf...say no more, den där skylten kommer snart att sitta på en volvo kombi. ska bara ringa polaren tjuvkenta ;).

Cliff Hanger sa...

Skogan - Man tackar (jag tar åt mig lite av äran).

Sixesandsevens - Ja, det där var ungefär mitt argument för att visa den. Motargumentet heter kanske PUL. Man ser människor och företagsnamn överallt också, men det betyder inte att man får publicera dem hur som helst.

Stefan - Visste väl att du skulle reagera på den skylten. :-) Om du ändå ska snacka med tjuvkenta, kan du be honom fixa ett kamerafodral till en Minolta Z1 också? ;-) Jag tappade bort det strax innan dessa foton togs.

virvla sa...

wtf...vilken jävla skylt! jag skrattade högt när jag såg den! och ingen kommentar skrev jag ändå :(

Cliff Hanger sa...

Bättre sent än aldrig, Virvla. :-)