söndag, juli 02, 2006

Cliff Hanger

Hemma igen! Snart dags att återge de intryck som nu har sjunkit in lite grann. En dryg veckas frånvaro känns som en evighet i bloggosfären. Det finns så mycket att läsa ikapp och helst också kommentera, men jag får inse min otillräcklighet på den fronten. Viljan och tiden går inte ihop helt enkelt. "Dagens i-landsproblem" skulle man också kunna säga om det.

Det skulle bli ett allt för långt inlägg om jag skrev allt som jag vill skriva om som har hänt den senaste tiden i ett enda inlägg, så det får bli flera kortare. Lite cliffhanger-stuket. Apropå det funderar jag en smula på att byta namn från El Mango till Cliff Hanger (med medveten särskrivning) innan Stefan hinner före. Låter ganska coolt, dessutom är denna blogg, liksom de flesta bloggar och livet i sig självt, som en enda lång cliffhanger. Bloggen skulle i så fall också byta namn - till Cliffhanger. Å andra sidan känns det lite fel att byta från de "etablerade varumärken" som El Mango och Tankar om stort och smått utgör. Jag identifierar mig också allt mer med dessa namn, hur lökiga de än är.

Snart kommer en Turkiet-rapport i flera delar, men först ber jag Dig, ärade läsare, om att deltaga i en liten omröstning (OBS! Endast rådgivande):


Vad ska min blogg heta?
Tankar om stort och smått
Cliffhanger
Någonting annat (skriv gärna förslag i en kommentar)
Free polls from Pollhost.com

14 kommentarer:

Skogan sa...

Jag tycker kort och gott att den ska heta Blogg. Då vet man vad man får liksom.

virvla sa...

Fruktsallad kanske.

borde inte du sova istället för att skriva kommentarer vid 3 på natten? fast de är hjärtligt välkomna, jag älskar kommentarer!! :)

Anonym sa...

behåll samma namn , det blir ännu lökigare att byta till nått flashigt nu.

ungefär som att byta ut sin gitarrist i ett band för att han har haft sockiplast på sig alldeles för länge.....

if it ain´t broke do try to fisk it you know

Nemo sa...

"Mango" - din största bloggfrukt

"Mango" - ett päron i cyberdjungeln

"Mango" - saftig, kärnfull och mjuk för gommen

virva sa...

Jag gillar Tankar om stort o smått. Möjligt att du skulle kunna byta ditt blogg-alias bara, men jag gillar Mangon också!

Stefan sa...

du får cliff hanger, men jag gillar tosos fett och mango sitter klockrent (spöar steffo any given dag liksom)

vad säger du om namnbyte från Stefan till

RazorSharp
killen med pressveck i käften
eller är denna slogan bättre...
bloggarn som förr hette Stefan men tycker att RZ sitter hårdare

sofia sa...

Inte en chans att du får tillåtelse att överge El Mango. Du ÄR Mangon, Mangoman, Mangoboy. Och tosos hör ihop med mango.

Va fan har dom gjort med dig på semestern? Amber Rose liksom... man kunde ju ana hur det skulle sluta...

Thérèse sa...

Äh vad är det här för dumheter , fick du solsting i Turkiet. Klart bloggen ska fotsätta heta tankar om stort och smått ,helst ska du inte byta Mango heller men det kanske skulle funka.
Som El Pedro skrev , det blir ännu lökigare med nya namn

Bionda sa...

Nä vänta nu! Jag är fru Mango och jag vägrar att bli mrs Hanger! Fru Klädhängare är INTE coolt!

sofia sa...

Hahaha... Bionda du har ju garanterat veto i den här frågan så med andra ord är det ju i princip klart!

Cliff Hanger sa...

Skogan - Nja, jag tackar för förslaget, men jag tycker att det var lite tråkigt, om jag ska vara ärlig. Fördelen med det namnet är annars att det rymmer allt, man kan verkligen skriva om vad som helst. Fast då kan jag lika gärna ha kvar "Tankar om stort och smått".

Virvla - Fruktsallad är inte helt dumt. Blandad kompott liksom. Jo, visst borde jag göra något annat kl 3 på natten. Men jag brukar tappa min karaktär framåt 1-snåret.

El Pedro - Haha, jag gillar sockiplast-liknelsen. :-) "El Mango
- din sockiplast i bloggosfären".

Nemo - Kul att se dig här. Kreativa förslag också. :-) Något päron är jag inte än dock. Möjligtvis kan jag vara mogen rent mentalt någon gång varannan månad eller så.

Virva - Ja, det kanske vore en schysst kompromiss. Behålla namnet på bloggen men ändra till mr Cliff Hanger. Verkar dock som att jag stöter på motstånd i denna fråga, från t.ex. Bionda och El Pedro.

Stefan - Generöst av dig. :-) Är du trött på Stefan kan du annars alltid testa "the pornalizer" (finns på t.ex. Pash blogg, han lade upp den där för inte så länge sedan). RazorSharp gillar jag skarpt (häpp!), men "pressveck" låter lite för städat, för mycket korgosse över det. Kanske "RazorSharp - skärskådar allt och alla" eller nåt dylikt? (Tänk SKÄRskådar = skär med rakblad).

Sofia - Jag hör dig. Den konservativa falangen har talat. Det respekteras. Jag vet inte riktigt vad de gjorde med mig på semestern, men jag tror att det hade med sprit att göra. ;-)

Thérèse - Jag blir mer och mer övertygad. Ni har nog rätt.

Bionda - Du är för bra på engelska för ditt eget bästa. Om man bara lyssnar på själva namnet utan att tänka så noga på vad det betyder, låter det visst coolt. Men jag antar att det är bäst att lyda...

Sofia igen - Det är nog så ja. Du vet ju hur det gick när bilen skulle döpas...

virvla sa...

http://fruktsallad.nu och http://fruktsallad.com verkar vara ledigt ;)

Argaste sa...

Vars är rapporten, vill se bilder på syderopeiska män i speedos...hmmm det där lät fel.

Cliff Hanger sa...

Virvla - Frestande, men jag tror jag passar. Det där fruktiga har en lite för gayig touch för min smak. Det får räcka med att jag heter El Mango och schamponerar mig med Fructis.

Argaste - Det är mycket nu... Inte lätt att ha friår och vara ledig hela dagarna! Har en lägenhet som ska hyras ut, en bil som ska säljas, en stor disk som ska diskas och dessutom måste man ju sola och bada! Men jag ska göra mitt bästa för att publicera några väl valda ord om resan så snart som möjligt!