torsdag, juli 20, 2006

Ha förtröstan!

Det har varit ont om inlägg från undertecknads sida på sista tiden. Beror på en kombination av slöhet, darrande händer till följd av att jag chockat kroppen med en badmintonmatch och att jag varit ute i verkligheten och gjort grejer. Men till alla mina fans vill jag bara hälsa: Ha förtröstan! Jag sitter inne med en hel del utkast med utomordentligt intressanta funderingar, iakttagelser och erfarenheter som bara väntar på att putsas till en aning och bloggifieras. Men nu ska jag iväg och lira fotboll.

9 kommentarer:

Andreas sa...

Och jag var och införskaffade nya skor idag...

Pash sa...

Join the club.. :) Det verkar som det är lite svalt överallt i blogg-världen just nu. Ser fram emot när du kommer igång igen.

Cliff Hanger sa...

Andreas - Jag är inte rädd. ;-)

Pash - Jo, jag har märkt att du också varit slö på sistone. Irriterande med folk som inte uppdaterar! ;-)

lisa sa...

Jag har varit orolig. Men nu ser jag framåt med spänning.

virvla sa...

men herreguuuud så ambitiöst att skriva utkast!! ;)

Cliff Hanger sa...

Virvla - Det är mest för att jag blir så irriterad om jag glömmer bort någonting. Det gäller även i övrigt, jag blir vansinnigt irriterad om jag glömmer bort någonting jag skulle göra eller säga, därför har jag mani på att sätta påminnelser på mobilen och på att skriva lappar med saker att göra till mig själv.

lisa sa...

det där usb-minnet skulle även kunna vara kompatibelt med en elektronisk kalender, så varje morgon kopplade man in sig och tankade över alla de där sakerna man skulle komma ihåg att göra... som en påminnelse på mobilen fast mycekt enklare....

Andreas sa...

- "I'm not afraid!"

- "You will be, you will be!"

Me sa...

Ingen fara. De flesta bloggar går på tomgång under sommaren.