onsdag, november 15, 2006

Spegel, spegel på väggen där...

Jag och sambon var på bio igår och såg Thank you for smoking. Bra film, men största upplevelsen var nog ändå toalettbesöket efteråt. Det är något speciellt med att spegla sig i helkroppsformat samtidigt som man uträttar sina behov.

Nu ska jag snart iväg och se på Borat. Jag har mycket höga förväntningar.

11 kommentarer:

El_Pedro sa...

lustigt och samtidigt lite knasigt med sådana toaletter.

Herrarnas på STarbowling i Götet kan man spna på varandras snoppar i hela rummet då speglarna gör så att man ser alla skrev när man själv pinkar.

Skumt men sant

londongirl sa...

Jisses, vad man lär sig nya saker i livet här i bloggvärlden! Varför har man speglar ovanför pinkrännorna....eller vad det heter? Otroligt! Är det en inneboende längtan män/killar har att få stå där och jämföra??? Vilka ritar och inreder såna toaletter....inte kvinnor tror jag. ;-)

Andreas sa...

Jag nyttjar inte pissränna om jag slipper...

Andreas sa...

Jag nyttjar inte pissränna om jag slipper...

norrsken sa...

Hur var Borat?

Cliff Hanger sa...

Hellre pissa i stuprännan än stupa i pissrännan...

El Pedro - Sjukt! Gäller att inte vara blyg om man ska kissa där. Den spegel som jag speglade mig i satt på sidan om pissrännan. Jag var också ensam inne på herrarnas.

Londongirl - Jag kan bara hålla med dig. Jag har i alla fall ingen inneboende längtan att spana på andras snoppar. Som jag skrev till El Pedro var jag ensam inne på herrarnas och spegeln satt på sidan om pissrännan.

Andreas - Jag har inget större problem med pissrännor, men har jag möjligheten använder jag också helst toalett. Det finns en del som har problem med att få fram nåt vid rännan. Är du sån?

Cliff Hanger sa...

Norrsken - Den var bra. :-) Lite grövre skämt än jag trodde att det skulle vara, men det var inget problem för mig.

Emil sa...

Borat är tokrolig :P!

Mamsen sa...

Hej min grubblande son
Har du tänkt på att män med stora magar ser sällan sin snopp. Då kanske det är trevligt att få återuppleva sitt barndomsminne.
Mamsen

malin sa...

Förväntningar på filmen eller på ytterligare helkroppsspeglingsupplevelser (ooh, dagens längsta ord!)?

Cliff Hanger sa...

Emil - Visst är han. :-)

Mamma - Mmmm... men så stor mage har jag inte än i alla fall.

Malin - Självklart är det framtida helkroppsspeglingsupplevelser som jag har mycket höga förväntningar på. Jag tränar kroppen, HELA, kroppen, väldigt hårt inför framtida upplevelser.