torsdag, november 09, 2006

Jag är en sjuk människa, men inte SÅ sjuk

Jag är en sjuk människa. Ja, just nu är jag nämligen en förkyld människa. Kanske är jag sjuk på andra sätt också. Fortsätt läsa och avgör själv.

I morse var jag hos läkaren. Inget allvarligt. Skulle bara kolla upp den efterhängsna ömheten i bröstet som jag haft i en dryg vecka. Som jag trodde fick jag bekräftat av doktorn att ömheten måste ha föranletts av den skojbrottning som jag ägnade mig åt med en kompis efter ett visst alkoholintag (som jag skrev till CK i en kommentar till det föregående inlägget: "...med tanke på hur barnslig jag ofta känner mig, kanske jag kan behöva en del vuxenpoäng").

Efter läkarbesöket skulle jag lägga till en påminnelse i mobilen. Eftersom mobilen var helt fullproppad med påminnelser fick jag klämma in den här påminnelsen på samma plats som en redan befintlig påminnelse. Jag skrev: "Ersättning från företaget för läkarbesök". Sedan märkte jag att den påminnelse som jag just skrivit hade hamnat bredvid en påminnelse om en lustig grej som jag hört talas om och tänkt blogga om (ja, jag är en riktig bloggnörd). Det dråpliga resultatet av de båda påminnelserna bredvid varandra blev följande: "Ersättning från företaget för läkarbesök. Häftade fast testikel i taket".

Jag har förgäves försökt googla fram den där nyheten om mannen som lyckades med den sistnämnda bedriften. Men poängen är alltså att det inte var för att jag slant med häftpistolen som jag var hos läkaren idag. Mannen som gjorde det måste vara sjukare än jag. Åtminstone mer skadad.

Uppdaterat: Pash hittade länken som jag sökte efter (jag hade fått för mig att det var en svensk idiot, så jag sökte bara på svenska). Tack Pash!

13 kommentarer:

Pash sa...

"nailgun +testicles" på google:

http://www.allheadlinenews.com/articles/7005219714

Får tyvärr nu en mind image av dig i bussen med häftpistol.. Brr.. Happy thoughts, happy thoughts, I'm in a warm, safe place..

:)

Cliff Hanger sa...

Tackar! Jag lägger till länken i en uppdatering.

Som tur är används häftpistol väldigt sällan i samband med busskörning. :-)

Sir Realistic sa...

Ooohhh...aaajjj...gör ont i hela kroppen när jag läser den notisen.

Annars var din blogg väldigt underhållande läsning. Snyggt att para ihop just de två påminnelserna i kalendern. :-)

Cliff Hanger sa...

S R - Tack, ibland bjussar verkligheten på kul bloggämnen. Då är det bara att tacka och ta emot. :-)

Gurun sa...

På tal om idioter, du bara måste kolla in ofverclassnicole.blogg.se, helt suverän på att uppröra folk!

Cliff Hanger sa...

Gurun - Jag såg att Argaste tipsade om den bloggen och gick in och besökte den.

Det är väl högst tveksamt om "Nicole" verkligen finns, och motivet bakom bloggen är troligen mest för att provocera snarare än att bara delge sina åsikter. Men det finns schysstare och mer begåvade sätt att vara rolig på, enligt mening. Jag blir faktiskt provocerad av att det finns folk som sprider ruttna idéer, oavsett om de är ärligt menade eller inte. Det är också tråkigt att se att det finns personer som utan ironi applåderar egoism och elitism. Det tycker jag inte känns suveränt. Men visst är hon/han duktig på att provocera. Och profilbilden är trevlig att titta på.

malin sa...

Vuxenpoäng? Äsch. Det är mycket roligare att fnissa åt påminnelsekrockar än att bjuda på sju sorters kakor.

Mer kiss och bajs till folket! Humor alltså. Kiss och bajs hör inte hemma i offentligheten.

Cliff Hanger sa...

Malin - Absolut. Mera barnsligheter! Men kakor är gott. Kan man inte få fnissa åt takhäftade testiklar samtidigt som man äter sju sorters kakor? Det vore nog det ultimata.

danne sa...

El mango, gamla pacha, skönt o höra att du inte sitteer fast i taket. Blev orolig ett tag.

Cliff Hanger sa...

Danne - Nä fan, det är lugnt. Kulpåsen har varit på rätt plats hela tiden. Kul att se dig här. :-)

londongirl sa...

Är du säker på att det inte finns några häftpistoler i din buss??! ;-)

Tingeling sa...

Undrar vad för slags medusin testikelmannen fick?

Cliff Hanger sa...

Londongirl - Helt säker kan man aldrig vara. Någon gam (passagerare) kanske smugglar med en häftpistol. Och i så fall kan man aldrig veta vad som ska hända. Vem vet, någon gång kanske det sitter kvar någon gam i taket efter "ändhållplats, avstigning för samtliga passagerare". :-)

Tingeling - Ja, för hans skull hoppas jag i alla fall att det var tunga droger...kan behövas för att komma över det traumat.