fredag, augusti 24, 2007

Veckans Glenn Hysén

Det var rätt otippat på förhand, men Veckans Glenn Hysén är förstås Jan Guillou. Precis som Glenn blev stackars Jan utsatt för att en man, i flygmiljö, tafsade på hans enögda byxorm (Jan kallar sin för snorren, Glenn kallar sin för kuken – hur ska man tolka det?).

Nu väntar vi alla spänt på nästa års invigningstal på Pridefestivalen, som med all logik borde hållas av den gode Jan. Om vi har tur kanske vi får se honom spela dildo-kubb också.

7 kommentarer:

Pash sa...

Ber att få korrigera. Första gången man hörde talas om "Glenn och övergreppet" så refererade han till sitt könsorgan som "Snasen", och det har senare polerats om till "snoppen"

http://aftonbladet.se/stockholm/article559279.ab

El_Pedro sa...

haha snasen.

Veckans Glenn - roligt inslag faktiskt

norrsken sa...

He he! Här fick du till det!

Cliff Hanger sa...

Pash - Okej då. "Snasen" var ju riktigt kul. :-) Men jag har också läst att Glenn i en annan artikel refererat till "kuken".

El Pedro och Norrsken - Tack. :-) Vi får väl se om det kommer några fler "Veckans Glenn Hysén"...

Thérèse sa...

Ha ha , fast jag tror att den gode Jan redan har hållit ett invigningstal på Pridefestivalen för ett eller två år sen.

Andreas sa...

Det är inte så att du blandar ihop det med när Glenn Hysén kommenterade debaclet i Italien-VM 1990 med frasen "det var kuken" måhända?

Cliff Hanger sa...

Thérèse - Ja, jsut det ja. Det var ju inte alls länge sedan som Guillou invignigstalade. Det var faktiskt så sent som förra året. Tänk vad minnet sviker en ibland. Här är ett "bevis" på att det var förra året:

http://svt.se/svt/jsp/
Crosslink.jsp?d=22620&a=632202

Andreas - Nej, jag är faktiskt helt säker på att jag inte blandar ihop det. Men det var ett lakoniskt galghumoristiskt sätt att sammanfatta ett VM. :-)