fredag, augusti 17, 2007

Alla dessa människor som förstör

Fan, det är för mycket folk som vill göra samma saker som jag! De förstör för mig. Igår nyinvigde Elgiganten en butik på Kungsgatan. Självklart med fantastiska erbjudanden. Eftersom sambon tappade min digitalkamera i marken nyligen skickade jag följdaktligen in henne för att köpa en Canon Ixus 950 IS för endast 1990 kr (ordinarie Elgiganten-pris 3490 kr). Men med 200 meters kö i vägen (och fullt inne i butiken) och insläpp en i taget var den oäkta fru Hanger tvungen att dra vidare till jobbet, utan nyinköpt kamera.

Och ikväll hade vi tänkt att gå på Gröna Lund med några vänner och göra de vanliga aktiviteterna samt se The Ark på Stora scenen. Vännerna åkte in tidigt till Gröna Lund. Sambon stack in direkt efter jobbet. När hon hom dit var det en kö på cirka 300 meter... Sedan kom hon på att hon kunde smita förbi kön med Gröna kortet, eftersom hon var där precis innan kl 18. Jag då? Jag tag det rätt lugnt efter jobbet då jag mellanlandade hemma. Hade ett stort behov av det. Slutstressat för veckan liksom. Nåddes av sambons körapporter och konstaterade surt att det inte verkar vara värt att åka in till Grönan. Stå i kö i minst... en timme (?) för att komma in plus att det garanterat kommer vara väldigt mycket kö till de olika aktiviteterna - det är inte värt det. Tyvärr.

Det får bli bio på tu man hand ikväll i stället, närmare bestämt Ocean´s thirteen (sambon är inte överförtjust i trängsel plus att hon hinner träffa vännerna en stund innan hon åker till biografen). Inte kattskit det heller. Men det är surt att det ska vara så väldigt mycket folk överallt (jo, vi visste att det skulle komma mycket folk både till Elgiganten och till Gröna Lund, men inte så här mycket).

6 kommentarer:

londongirl sa...

Usch, vad det är jobbigt när det blir sådär! Jag brukar tänka att "vad gör alla människor här just nu? Har de inga hem? "

stellapolaris sa...

Håller fullständigt med londongirl...gå hem med er!

Sånger från nedre botten sa...

En halvtimmes kö till Kvasten, under konserten, över på 30 sekunder...

Cliff Hanger sa...

Londongirl - JA, varför ska folk vara ute och busa på fredagskvällarna för egentligen? Mera ordning och disciplin!

SFNB - Vi gjorde nog rätt val då...

Andreas sa...

Vi var på Mediamarkts premiäröppning, där kan vi snacka folksamling... Jävla mobb-mentalitet.

Cliff Hanger sa...

Andreas - Och jag körde buss där när Mediamarkt premiäröppnade... Man hade lite att göra, kan man säga...