tisdag, augusti 21, 2007

Erkan Zengin - ljuset i mörkret

Erkan Zengin var en av ytterst få ljuspunkter i söndagens bedrövliga match mellan Hammarby och Halmstad. Efter en av Zengins många dribblingsraider på högerkanten hördes en ny, fyndig sång som snabbt växte sig stark i klacken:

”Zengin är vår, Zengin är vår,
vi har Erkan,
Zengin är vår”.


För övrigt var Hammarby – Halmstad den första fotbollsmatchen sedan VM-finalen mellan Sverige och Brasilien för 49 år sedan som min s.k. svärmor (jag är inte gift, men både jag och hon själv kallar henne för svärmor) såg live. Synd att just denna match blev första bajenmatchen live för henne. Men hon sa sig ändå ha en viss behållning av matchen. Man känner ju alltid en speciell närvaro och dramatik när man lever sig med i en fotbollsmatch.

8 kommentarer:

stellapolaris sa...

Du får ingen kommentar för att du skriver om fotboll!

Sånger från nedre botten sa...

Åjo Stella, nog ser din kommentar ut som en kommentar alltid. Vad skulle du annars kalla det?

Cliff Hanger sa...

He he... "Sånger från nedre botten": Du snodde min kommentar! :-)

stellapolaris sa...

Haha, ni är för roliga!
Se, där blev det en i alla fall! Och detta kallar jag för en riktig kommentar!

Cliff Hanger sa...

Stella - Visst är vi. :-)

Maverick sa...

Ser ut som Bajen börja lida av sitt hektiska spelschema. Såg glimtar av matchen o Jean-Pierre var duktig som du skriver. Men jag har mer respekt för Eguren inför derbyt. Bajen var inte direkt dåliga men Halmstad spelade smart och bra.

42% av alla matcher bajen någonsin har gjort i allsvenskan har slutat med förlust. Tänk på det nästa gång du tar med svärmor på fotboll... :-)

http://www.svenskfotboll.se/t2svff.aspx?p=152380

jill sa...

Det är sånger av de slaget jag vill höra. Tyvärr finns de inte mycket att sjunga om Halmstad, trots att det borde göra det. Laget i mitt hjärta är osexigt. Är bara så. Men vi är med.

Cliff Hanger sa...

Maverick - Visst lider Bajen av det hektiska spelschemat. Eguren är en derbydödare, så du gör rätt i att frukta honom. Men vi får väl se om han är frisk till aik-matchen. Erkan har höga toppar, men har varit lite ojämn i år.

Jill - "Kvastarna" låter väl sexigt? ;-)