måndag, juli 09, 2007

Trafikfarligt - en ny blogg är född!

För några dagar sedan skrev jag i detta blogginlägg: "Om jag skulle blogga om alla idioter som jag som yrkesförare stöter på i trafiken skulle det förmodligen krävas en egen blogg för det, under förutsättningen att jag inte vill fylla den här bloggen med trafikidioter". Andreas tog mig då på orden (och inte någon annanstans) och startade upp den blogg som jag som stolt "redaktör" härmed offentliggör: Trafikfarligt.

Andreas och jag skulle säkert utan problem kunna driva denna blogg med egna historier om trafikfarliga beteenden hos bilister, lastbilschaufförer, cyklister, taxiförare, bussförare, fotgängare etc. Men vi vill gärna ha en interaktiv blogg, dit både alla möjliga galna (men sanna) anekdoter och det lilla vardagsgnället om idioter i trafiken mailas in för publikation. Maila, maila! Adressen finns på den nya bloggen.

Tillsammans kan vi vända detta elände som de flesta av oss utsätts för dagligen till ett sant nöje! Framöver kan idioterna vi råkar ut för i trafiken bli källor till glädje, om du roas av att läsa om idioter, eller om du bara är så bloggskadad att du blir glad då bloggstoff uppenbarar sig för dig.

Okej, nog pladdrat här. Klicka nu vidare till Trafikfarligt! Välkommen att läsa och maila!

9 kommentarer:

frollen sa...

Noterat och visiterat.

Thérèse sa...

Har varit in och kikat , kul tema och inte svårt att skriva om , i trafiken kryllar det av idioter som man undrar hur dom har lyckats få körkort. Jag har förresten upplevt en skräckfärd med en japan som inte var van vid högertrafik och att växla manuellt. I Japan kör dm på vänster sida och så gott som alla bilar har automat.

Ska absolut följa nya bloggen och stöter jag på någon idiot kommer jag inte att tveka att maila.

malin sa...

Kul initiativ! Räkna med mej som återkommande besökare =)

lisa sa...

bra initiativ!

turmalin sa...

Kul!

E sa...

Jag har kanske ett och annat att bidra med. Alla idioter som skriker på dig på bussarna kommer ju till mig och skriker ännu mer. ;) Kul med ny blogg. Ska gå in där direkt!

/E

Cliff Hanger sa...

Tack allihop för intresset! :-)

Själv har jag varit en dålig bloggare på sistone, både när det gäller att skriva blogg och läsa andras bloggar.

Pash sa...

"Själv har jag varit en dålig bloggare på sistone, både när det gäller att skriva blogg och läsa andras bloggar"

Samma här.. Ska kolla in den nya bloggen! Kul!

Cliff Hanger sa...

Pash - Välkommen!