fredag, juli 06, 2007

Minigolf - prison rulesJag spelade minigolf med min oäkta fru igår. Trots avsaknaden av regler (se framsidan och baksidan av protokollet ovan) kan jag rapportera att det hela avlöpte lugnt. No rules = prison rules, men ändå förekom det ingen roughing, slashing, tripping eller något annat aggressivt spel överhuvudtaget. Att det gick bra resultatmässigt för mig kan förstås ha bidragit till detta. Det förekom dock en del high sticking då vi emellanåt promenerade mellan hålen med klubborna över axlarna. Det förekom heller inget holding the stick. Inte just där, just då i alla fall. Och med stöd av de obefintliga reglerna undanlät vi att ropa "fore" då bollarna flög över bankanterna.

5 kommentarer:

londongirl sa...

Ha ha ha ...det gick alltså ganska fredligt till. Men vem vann? jag tippar på Fru Hanger! :-)

Btw
Vem tror du blir Svennis assisterande domare i Manchester city nu när inte det jobbet går till Roland Andesson?

Jerk sa...

meh..skriva en massa hockeytermer så där..nu saknas bara att du poserar i en hockeytröja också..då tänker jag dedikera mitt liv till dig..

Cliff Hanger sa...

Londongirl - Tsss, skulle jag förlora i minigolf? Och mot en tjej dessutom? ;-) Nej, nej, icke sa nicke.

Assisterande till Svennis? Hm, svår fråga. Men det måste vara nån som tål den engelska pressen. Jag säger Sverker Olofsson, han är tuff. ;-) Seriöst har jag inte den blekaste. Tord Grip var inte aktuell om jag förstod det hela rätt.

Cliff Hanger sa...

Jerk - Beslutet att avstå från att posera i hockeytröja har aldrig känts lättare. Man vet aldrig vart det slutar om man börjar gå med på att posera för frustrerade människor... ;-)

Oäkta fru Hanger sa...

Londongirl: Tack för ditt stöd! Herr Hanger må ha vunnit minigolfen, men gissa vem som vann pokern? :-D