lördag, januari 19, 2008

På två ställen samtidigt

Jaha, här sitter jag med stukad fot i högläge och med stukad dygnsrytm i felläge medan andra är ute och har kul... Nåväl, jag tycker faktiskt inte så synd om mig själv. Förutom foten är det mesta bra nu. Vi lyckades sälja lägenheten nu i veckan till ett bra pris, till exempel. Och min skada har bland annat gett mig tid och lust att bloggifiera mig.

Okej, här kommer själva blogginlägget, så att säga:

Den mycket lovande vänsterbacken Emil Johansson värvades till Hammarby inför säsongen 2007. I en intervju på Bajens hemsida säger han något som jag inte alls begriper mig på:

"I början åkte jag hem så gott som varje helg, men ju mer tiden har gått, desto mer har jag stannat kvar i Stockholm. Jag trivs mycket, mycket bättre här än vad jag trodde att jag skulle göra.

Många som vill komma och hälsa på också?

- Ja, det var jättemånga kompisar som kom och hälsade på i början. Det var folk uppe varje helg i flera månader."


Han säger alltså både att han åkte hem till Karlskoga så gott som varje helg OCH att det var jättemånga kompisar som kom och hälsade på i Stockholm i början. Åkte han hem till Karlskoga samtidigt som hans kompisar kom och hälsade på i hans lägenhet i Stockholm eller vad? Jag förstår verkligen inte.

1 kommentar:

TeachGirl sa...

Det verkar ju onekligen så. Kanske inte riktigt de bästa vännerna då, eller? :)