torsdag, januari 03, 2008

Kul tajmingJag tycker att det var rätt lustigt att denna artikel publicerades just i dag (i tidningen Stockholm City), samma dag som i stort sett alla busslinjer i mitt trafikområde drabbades av störningar till följd av det myckna snöandet.

För egen del har dock arbetsdagen förflutit alldeles utmärkt. En kombination av tur och skicklighet gjorde att jag faktiskt inte hade några besvär alls under hela dagen, samtidigt som jag hörde om kollegor som fastnat på alla möjliga ställen. Och sambon valde vid busshållplatsen att vända tillbaka hemåt och jobba på distans idag. Det gjorde hon rätt i. Min matrast förlängdes också med 90 minuter, då en av de linjer som jag egentligen skulle ha kört ställdes in. Ibland är det inte så dumt med trafikkaos. Inte ur ett rent egoistiskt perspektiv i alla fall.

(Oj, två inlägg publicerade nästan samtidigt - I´m such a ketchup bottle!).

5 kommentarer:

stellapolaris sa...

Nittiominutersmatrast?
Åhhh..jag ska konvertera till busschaffis!
Jess/Tant Stella
;)

Pumita sa...

Det är NÄSTAN så man önskar sig en virusattack på jobbdatorn för att få luncha i lugn och ro...

Men hur ofta är det busschaffisar har långlunch?! Det har du säkert gjort dig förtjänt av.

Cliff Hanger sa...

Stellapolaris - Jo, det kan vara rätt skönt. Men det är ju obetald matrast, så arbetsdagen blir desto längre.

Pumita - Jag har faktiskt väldigt ofta nittiominutersluncher. Men de är som sagt obetalda, så det är inte så bra som det kanske verkar. Det idealiska tycker jag nog är ungefär 50 minuter. Tack ändå. Jag kanske ska skicka ett virus till din jobbdator. ;-)

- ©Mad Man™ - sa...

Det är ju skit att ni inte har betald matrast tycker jag.

Och damen din gjorde helt rätt. Jobba hemifån gör att man får bra mycket mer gjort. Iaf får jag det och trivs hemifrån 3 dar/vecka =)

Aaah.. det var länge sen jag var här nu... ska försöka hålla min egen sida lite mer uo to date :)

Cheers

\\S

Cliff Hanger sa...

Mad Man - Jag kanske har extremt dålig koll. Men jag trodde att man i de flesta yrken hade obetald matrast. Eller hur är det egentligen?

Verkar soft att jobba hemifrån. Men det är ju lite svårt med mitt jobb... :-)

Jo, det borde inte vara svårt att uppdatera oftare än du gjort på sistone, med tanke på det tempo du har hållit. Vore trevligt.

Skål för Bajen!

:-)