onsdag, januari 30, 2008

Hört talas om bindestreck?


Är det jungfrun, oliven eller oljan som kostar 39,90 kr litern?Ska de sälja Lördags godis? Ska de alltså sälja någon annans godis? Och vem är denne Lördag? Fredag har jag läst om. Det var väl han som hängde med Robinson Crusoe? Men Lördag? Jag har aldrig hört talas om någon med det namnet förut. Bindestreck har jag däremot hört talas om.Det måste vara en väldigt stor burk om hela Skagen och dessutom en röra ska få plats i den... Lägg även märke till den piffiga särskrivningen av "supergod" med hjälp av bokstavsstorleken.

Alla foton här ovan är tagna utanför min lokala närlivsbutik en mörk decemberkväll 2007.

10 kommentarer:

lisa sa...

fast det är väl just för att man stör sig på sådant här som man har en blogg? För att ohämmat få vräka ur sig dissar om allt man vill dissa?

Cliff Hanger sa...

Robban - Ja, det finns mycket mer angelägna grejer i världen än detta. Men alla kan eller vill inte blogga om världspolitik. Jag bloggar om detta för att jag tycker att det är kul. Passar det inte är det bara att låta bli att läsa. Jag kan rekommendera några andra, "viktigare" bloggar till dig om du vill.

Lisa - Tack, jag håller med dig så klart.

Cliff Hanger sa...

Robban - Jo, en sak till: De där flosklerna som du roades av i samband med Sverige-Norge nyligen, de var väl inte viktigare eller mer angelägna än detta? Det handlade ju ocskå om språkmissar.

Cliff Hanger sa...

Och självklart stavar man fel (läs: slinter på tangentbordet) i en mening där ordet "språkmissar" finns med...

Cliff Hanger sa...

Jag har tagit bort Robbans kommentar eftersom han tilltalade mig med mitt riktiga namn. I detta forum föredrar jag pseudonymen Cliff Hanger. Men så här löd Robbans kommentar, som var den första på detta inlägg:

"Att man orkar fota och störa sig(?) på sånt här...Höj dig xxxxx"

stellapolaris sa...

Haha! Tack för väldigt roliga sär skrivningar! I just love them!


(mörka december nätter är kul att springa i kring i)

;)

barajagjohanna sa...

Hehe, jag älskar det här. Eller nä, jag hatar det här. Men det är rätt kul att se ändå. :) Att folk aldrig lär sig. Jag fattar inte, det är ju jätte enkelt. (Höhöhö...)

Cliff Hanger sa...

Stellapolaris och Barajagjohanna - Tack för positiv feedback. :-)

Thérèse sa...

Ha ha sånt här är kul. En asiatisk restaurang i närheten av där jag bor har en skylt där det står "Öl och vin serverar".... låter ju spännande , tyvärr har jag inte ätit där än.

Cliff Hanger sa...

Kul! :-)