fredag, januari 18, 2008

Högt pris på prisar


Det finns en del att kommentera här, tycker jag. För det första har vi stackars Joakim, som verkar ha haft ett anmärkningsvärt dåligt 2007. Tragiskt. Psykologen hoppar jag över.

Sedan har vi 16-årige Oscar. Maktskifte 2007? Nej, det var ju redan 2006 som maktskiftet (tyvärr) ägde rum. Om det nu var regeringsskiftet Oscar syftade på förstås. Han kan ju i och för sig ha menat någonting helt annat. Kanske var det hans mamma som tog tillbaka makten där hemma? Vem vet.

Oscar kommer också ihåg att snuset var dyrt 2007. Oj, oj, oj... gå ut och indirekt erkänna i nationell press att man som minderårig snusar! Hujedanemej! Jag tolkar i alla fall Oscar på det viset. Annars är det fasligt omtänksamt av Oscar att tänka på alla stackars andra människor som snusar. Dessutom har ju snuspriset höjts ytterligare efter senaste årsskiftet p g a en skattehöjning. Detta måste ha drivit många snusare till vansinne. Förmodligen är det någon desperat snusare, kanske rentav vår vän Oscar, som ligger bakom denna fräcka snuskupp:


Det måste finnas ett samband!

6 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Ja, där ser man vad snus och andra droger kan göra med omdömet.

jerk sa...

Dessutom använder han mer än tre ord...om man nu vill anmärka..och det vill jag :)

stellapolaris sa...

snusk-kupp....
;)

Cliff Hanger sa...

Jah - Ja, snus är bäst att hålla sig ifrån. Även om jag festsnusar med en prilla ungefär två gånger om året.

Jerk - Ja just det ja! Det tänkte jag på när jag först såg denna enkät! Men jag tänkte inte på det när jag skrev blogginlägget.

Stellapolaris - Smyg-göteborgare där!

El_Pedro sa...

tycker att Joakim summerar 2007 på et härligt deppigt sätt dock :)

Cliff Hanger sa...

El Pedro - Jo, det är lite skön punkkänsla över honom, på sätt och vis. :-)