torsdag, juni 28, 2007

Trötthetstecken

Man vet att man har sovit för lite när man...

1) ...på väg hem famlar i jackfickan efter bilnyckeln. Med handen känner man att både bilnyckeln och bussnyckeln ligger i fickan (de har väldigt olika form). Man tar därefter tag i bussnyckeln.

2) ...vid ankomst med bil till jobbet kör in mot bussparkeringen i stället för på personalens bilparkering (fick efter detta glada tillrop från åskådande kollegor).

3) ...öppnar myntfacket i plånboken när man ska plocka upp ett passerkort.

Allt detta hände nyligen inom 24 timmar.

10 kommentarer:

Sånger från nedre botten sa...

Jag vet inte, men det känns som att jag inte åkte med dig den där dan...

Robban sa...

Jag läser här regelbundet. Skulle kunna bli bättre på att kommentera lite ibland men..en läsare är iaf en läsare.

londongirl sa...

Men Cliffen nu måste du bara ta och vila och SOVA! Ingen semester i sikte?
Såg här nedan att ni kollat in en liten ö. Men jag har inte lyckats kommentera här på ett tag. Blir så nyfiken på var den är? Min ÄR liten som du vet....40 m bred och 200 m lång. Kul om ni också skulle bli "öbor". :-)

Cliff Hanger sa...

Sånger från nedre botten - Menar du att du åkte med en förare som såg pigg ut? Nej, då kan det inte ha varit jag...

Robban - Vad trevligt att du gör det! Det är helt okej att du smyger omkring i vassen, jag är fullt nöjd med att känna till att jag har en läsare i dig. Sedan är det bara en bonus med nån kommentar då och då. Om du också skriver nånstans på nätet, låt mig veta!

Londongirl - Tack för omtanken. :-) Nu i helgen har jag i a f sovit närmare 20 timmar på två dygn, så man börjar nästan känna sig som en människa igen. :-) 11 juli börjar semestern! (Är bara ledig en dag mellan 2-10 juli, men sedan är det äntligen dags).

Eftersom vi kommit fram till att det inte är rätt tillfälle för oss att köpa ön kan jag avslöja vilket objekt det är fråga om. Gå in på hemnet.se och sök på fritidshus i Örebro län, Hällefors kommun. Huset ligger i området Örlingen.

Men vem vet, någon gång i framtiden kanske vi också blir öbor, det verkar jättemysigt.

londongirl sa...

Har kollat in den och den har ju massor av charm och vilket PRIS! Rea??
Ni kan inte tänka er att hyra något ute i skärgården först? Vet att det är många ställen som står tomma och det är synd.

jill sa...

Hoppas det är semester snart då..

Cliff Hanger sa...

Londongirl - Sluta plåga mig! ;-) Vi är jättesugna på att skaffa det stället, men förnuftsmässigt är det inte riktigt ekonomiskt vettigt för oss att skaffa ett sånt ställe just nu.

När jag var liten semestrade vi varje sommar i hyrd stuga på Gålö, en halvö i skärgården. Hade många bra somrar där. Inte omöjligt att vi tar upp en liknande tradition.

Jill - Jag räknar dagarna till 11 juli...

Sånger från nedre botten sa...

Det var tydligen en till som var trött den där dan. Vad jag försökte säga var nog att jag var glad över att inte åkt med dig då.

Cliff Hanger sa...

"Sånger..." - Äh, jag krockade inte SÅ många gånger... ;-)

oäkta fru Galge sa...

Ett annat tecken på att man är trött är att man trycker på bilnyckeln (centrallåsstyrningen) när man ställer tillbaka kundvagnen på Coop... Vill inte veta varför mitt undermedvetna tyckte att de två föremålen hade med varandra att göra...