onsdag, juni 06, 2007

Rapport från sjukstugan

Jag har varit en dålig bloggare på sistone. Både när det gäller att skriva egna inlägg och att läsa och kommentera andras bloggar. Men jag har rätt goda ursäkter. Jag jobbade fredag - måndag, och även om det blev ett inlägg producerat i lördags har jag ju inte ett jobb där man kan surfa på arbetstid.

Hela fina helgen jobbade jag alltså och längtade till min lediga tisdag då jag skulle njuta av det fina vädret. På måndagskvällen tog jag dock det ödesdigra beslutet att äta en tunnbrödsrulle med chorizo och räksallad. För det var troligtvis den som orsakade att jag vaknade kl 05 dagen efter och var tvungen att spy. Sedan följde diarré och 39,5 graders feber. Det blev inte mycket av den lediga dagen... Idag mår jag lite bättre, febern var "bara" 38,7 grader i morse. I morgon är det tänkt att vi ska åka till sambons Västergötland, så jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

5 kommentarer:

malin sa...

Men det har jag! Så därför, från jobbet, önskar jag dej ett snabbt tillfrisknande :)

Cliff Hanger sa...

Lyllos dig. Tack ska du ha.

barajagjohanna sa...

Fy för tusan. Krya VERKLIGEN på dig nu!!

Pash sa...

Låter inte kul. Själv fick jag en släng av salmonella av just en chorizo någon gång under 90-talet.

Cry on you.

Cliff Hanger sa...

Barajagjohanna - Tack, jag känner att det är på väg ut rätt håll.

Pash - Okey, I will cry on me. :-) Jag tror i o f s att det var räksalladen som var boven i detta drama. Räksallad i värme...