tisdag, juni 12, 2007

Jag mötte (K)Lassie

Igår spelade Bajen bortamatch och som vanligt följde jag matchen på mitt stam-sunkhak. Normalt brukar man vara överlycklig när Bajen kvitterar med matchens sista nick (vad konstigt det blir när man skriver så i stället för "matchens sista spark"), men så var inte fallet denna gång, eftersom Bajen hade många målchanser som borde ha resulterat i fler mål och tre poäng.

Med slutsekundernas glädjescener i färskt minne promenerar jag ändå med en smånöjd känsla Götgatan norrut efter matchen, då jag möter Tidernas Tionde Största Bajenprofil, som går på samma trottoar i motsatt riktning. Av någon underlig anledning hasplar jag ur mig "Heja Bajen" när vi möts. Tidernas Tionde Största Bajenprofil svarar med en leende blick och ett "Tjena". Sedan fortsätter vi åt varsitt håll.

Apropå bajenprofiler: Jag har nämnt det förut, men det kan inte upprepas för många gånger att jag haft Tidernas Tredje Största Bajenprofil som gympalärare. Wow. Bara Nacka Skoglund och Ronnie Hellström rankas högre av Hammarbys officiella hemsidas läsare.

Fler lassie-historier hittar du via denna länk.

4 kommentarer:

El_Pedro sa...

tur att det inte blev "hejja Malmö" iaf :)

Cliff Hanger sa...

El Pedro - De orden skulle aldrig falla över mina läppar. :-)

Doughpleaser sa...

Vad tror du om Ronnies sons framtid? Av det lilla jag sett av honom (igår och tidigare säsonger i Assyriska) verkar han blanda fullkomliga monsterräddningar med obegripliga tavlor. Har han stabiliserat sig nu?

Cliff Hanger sa...

Doughpleaser -Mycket svårt att säga då jag sett för lite av honom på sistone, har bara sett honom i matchen mot Peking sedan han kom från Assyriska. Tycker att han gjorde en gpodkänd insats utan att imponera. Men han behöver kanske bli bättre på att kommunicera med backlinjen. Han och Gunnar Gunnarsson höll på att ställa till en farlig situation genom dålig kommunikation.