torsdag, mars 01, 2007

Äntligen!

För att citera Gert Fylking: "Äntligen!".

Man ska som bekant inte ropa hej förrän man hoppat över bäckenet. Trots detta tog jag, så att säga, ut mitt bredband alldeles för tidigt i förskott, visade det sig. Men efter ett osedvanligt strulande, även för att vara Bredbandsbolaget, kan jag nu ÄNTLIGEN sitta hemma i vår nya lägenhet och blogga. Det tog inte mindre än sju (7!) veckor att flytta internetleveransen! En sammanfattning av detta strulande finns i svaret till Elins kommentar till föregående inlägg.

Jag har nu precis svarat på alla kommentarer i de senaste inläggen. Det tog ett bra tag, men jag är tacksam för att jag hade många kommentarer att svara på. På grund av ringrostighet är jag dock rätt mör efter detta, så over and out for now. Men det känns fint att vara tillbaka i bloggfamiljen igen.

10 kommentarer:

Pash sa...

Weeee! Välkommen tillbaka! :)

malin sa...

Och tack vare RSS har vi inte kickat ut dej ur familjen =)

Anonym sa...

Hurra! Bloggfamiljen är åter samlad :)

Stefan sa...

heja heja!!!

*vinkar*

och pekar sedan förmanade med hela handen knuten

"vad har jag sagt om bbb?"

Agipman sa...

He's back!

Cliff Hanger sa...

Pash - Tack! :-)

Malin - Oj, vilken tur för mig! Hoppas att inte alla familjer fungerar så (jag använder mig inte av RSS - varken i bloggvärlden eller den riktiga världen).

Elin - Skönt att höra att ingen annan har rymt!

Stefan - *vinkar tillbaka och rodnar lätt*

Agipman - "He´s back, he´s the man behind the mask..."

Ulrika sa...

Ha ha, har du inte haft internetabstinens? Jag hade blivit galen av att inte ha internet hemma.

Andreas sa...

Hoppas du har kollat igenom avtalet och vilka tider som gäller vid avbrott, nertid, och vad som krävs för att få bryta det i förtid... Men om jag minns rätt så kör väl BBB med nåt om "ingen bindningstid" ?

Cliff Hanger sa...

Ulrika - Nej, abstinensen har inte varit så allvarlig faktiskt. Har haft mycket annat att syssla med. Men frånvaron av abstinens híndrar mig dock inte från att nu sitta i flera timmar och slösurfa.

Cliff Hanger sa...

Andreas - "Kolla igenom avtalet" - det låter som en tråkig vuxengrej. ;-) Men våra alternativ till BBB ser inte så lockande ut heller.