torsdag, mars 22, 2007

Födelsedagspresent

Snart fyller jag 30 år. Men precis som vanligt när jag ska fylla år är jag tom på idéer om vad jag ska önska mig i födelsedagspresent (det brukar jag däremot få massa idéer om efter att jag fyllt år). Har ni några förslag?

11 kommentarer:

malin sa...

Beror på vilken prisklass dina närmaste rör sej kring. Men i lagomsvenssons plånboksvärld röstar jag på filmen "The Last Kiss", en svart kristallkrona för sovrummet eller en paintbollmatch.

norrsken sa...

En helårsprenumeration på en tidskrift innehållande ett specialintresse du har.

londongirl sa...

En weekend resa med fru Hanger. Om det inte blir utomlands så finns det många mysiga ställen att åka till i Sverige. Wisby hotell är ett, med mycket god mat och roliga ställen att gå ut på i Visby.


Men om jag fick bestämma så skulle vi skicka dig och fru Hanger till London!!!! Alltid roligt och massor att göra. :-)

Andreas sa...

Jag ska definitivt ordna något snyggt... i gult, rött och blått...

Thérèse sa...

Jag brukar också tycka det är knepigt att komma på vad jag önskar mig. Som sagt det beror ju på vilken prisklass du tänkt dig men mitt fantasilösa svar blir kläder , cd-skivor och dvd-filmer är ju alltid trevligt.
Du och fru Cliff Hanger har väl nyligen skaffat en lägenhet , kanske behöver ni några prylar till den , möbler , köksgrejer elller nåt.
Håller med Londongirl att en resa för dig och fru Cliff hanger låter också som en bra idé. Men åk till Paris istället för London om ni ska utrikes. Annars är Tallin fint och hyfsat billigt och det finns massor av trevliga ställen i Sverige
kolla bara här

Elin sa...

Aaha.. sådant här som är så kul! Fundera ut vad det är man behöver och vill ha och gör någon form av mixning av det :)

På Coolstuff.se kan man köpa upplevelser. Det vore kanske något.. fast du ska nog inte sätta för stort hopp till "Formel 1 i Monte Carlo" för sådär 42 000:- ;P

Hannele sa...

Skriv upp dian idéer efter födelsedagen till 31-årsdage..

lisa sa...

En bra ryggsäck. Det ska jag önska mig, fast jag blir ju inte riktigt så gammal. Men en bra ryggsäck är alltid bra att ha, så kan du känna sig nöjd och smart när folk snubblar fram med sina dragväskor på alla de resor du också ska få i present :)

Alternativ två: en resa till Göteborg. Vi kan kanske skramla ihop till en öl eller två när du kommer!

Jerk sa...

En heldag på Söderstadion torde slå det mesta..

Cliff Hanger sa...

Tack så mycket allihopa för att ni bemödade er med att hitta på saker!

Malin - Paintballmatch vore nog en kul erfarenhet. Frågan är hur kul det är när man genomför det. Har hört att det ska göra riktigt ont att bli träffad. Men att träffa andra vore förstås kul. :-)

Norrsken - Ingen dum idé alls. Skulle väl vara ett fotbollsmagasin i så fall. Kanske magasinet Offside.

Londongirl och Thérèse - Jo, visst vore dte roligt att åka iväg. Men vi har redan planerat in en del resor och semesterdagar. Finns inte så mcyket utrymme till mycket mer. Men en tripp till Fagersjö (som finns med i "Rostsverige") kräver ju förstås inte så mycket...

Andreas - Det var en present vi pratade om - inte ett straff... Om jag får något sådant är det stor risk att prylen i fråga går samma öde till mötes som det gul-blå-röda täcke som Pash fick en gång - ner i soporna.

Elin - Jag ska kolla in coolstuff. :-) Men 42.000 är lite saftigt.

Hannele - Enkelt men genialt!

Lisa - Vi har ryggsäckar så vi kan sälja. Men en öl i Göteborg låter alldeles utmärkt. Jag lovar att förvarna nästa gång som jag har vägarna förbi!

Jerk - Mycket bra idé! Men jag har redan säsongskort på Söderstadion sedan många år tillbaka.

Andreas sa...

Är du inte redan prenumerant på Offside?

Det måste ju åtgärdas!