fredag, juni 09, 2006

Tjoho!

Tjoho! Idag är det 9:e juni! Jaha, vad är det med det då? kanske ni tänker. Jo, här är förklaringen till min glädje.

Skrev klart hemtentan redan runt 16-snåret igår, d.v.s. 32 timmar innan deadline. Det är inte likt mig att vara ute i så god tid. Duktigt, säger jag och klappar mig själv på axeln. Idag är dock allt som normalt, såtillvida att jag ligger lite efter i dagens planering och måste skynda mig att göra mig i ordning inför en 40 mil lång bilfärd (har kört många mil i mina dar, men detta blir faktiskt nytt distansrekord). Min mamma ska träffa sambons päron för första gången någonsin i helgen. Det ska bli kul och intressant. Jag är inte ett dugg orolig, tror att det kommer att gå alldeles utmärkt. Morsan är däremot lite nervös.

Är bloggsugen efter att äntligen ha lagt en krävande kurs bakom mig. Krävande både arbetsmässigt och i och med att den fick mig att allvarligt fundera på vad jag ska göra i framtiden. Hade tänkt blogga igår, men Blogger strulade. Hej då bloggen, vi ses på måndag!

9 kommentarer:

Argaste sa...

Grattis till ledigheten, själv sitter man i kontorslandskapet och ser studentflaken åka förbi...jag vill också hälla öl på oskyldiga människor och kissa mot husväggar mitt på blanka dan...

danne sa...

el mango: :-) jag blir nervös! .-) närå... det kommer gå bra. Grattis till pluggframgångarna. Ha en bra helg!

virvla sa...

ha det bra kör försiktigt!!

hahahaa, word verification: duapa
ska jag ta åt mig?

Sofia sa...

tänka sig! Samma dag som min studentdag! Nu är vi lediga... satsar på att ägna mig åt så lite tankevrsamhet det bara går dom första dagarna.

dny sa...

ny blogg i luften!

lisa sa...

grattis till ledigheten, välkommen i klubben. Nu jäklar ska det softas... fst jag har ju tre veckor kvar.

Cliff Hanger sa...

Argaste - Den tanken hade jag som utkast till ett inlägg, fan ta dig! ;-)

Danne - Blev du nervös för att jag skulle köra långt? Tack för omtanken, men det gick bra! :-) Blev tyvärr inget rekord, sambon fick avlösa i Jönköping.

Virvla - Äntligen gick budskapet fram! ;-)

Lisa - Jag antar att du inte är så supermotiverad att jobba hårt sista veckorna. Softa på!

Cliff Hanger sa...

Sofia - Så känner jag också. Fotbollstittande kräver som tur är inte allt för mycket av hjärnan. :-)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色