måndag, juni 05, 2006

Oärlig annons


"Vi på LG tror stenhårt på det svenska fotbollslandslaget" står det i annonsen. Stenhårt? Jag tycker snarare att ovanstående erbjudande visar hur lite LG tror på det svenska fotbollslandslaget.

Det är inget fel i att köra ett sådant här erbjudande och hoppas på att några optimister nappar på det. Men att påstå att de i och med detta tror stenhårt på landslaget, det rimmar väldigt illa i mina öron i alla fall.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Precis.
De vinner ju knappast på att Sverige vinner.

De har ju nedtippat Svedala , annars skulle de ju gjort den omvända dealen:

"om Sverige inte vinner får 1000 personer pengarna tillbaka"

:D

Cliff Hanger sa...

Skönt att du tog oskulden av kommentarsfältet, El Pedro. Ett tag trodde jag nästan att det bara var jag som uppfattade annonsen på det viset.

E sa...

Håller med, har också tänkt samma tankar angående annonsen.

Stefan sa...

Har man hetat Lucky Goldstar så har man...

Thérèse sa...

Jag har passat på att citera dig på min sida om det är okey

Cliff Hanger sa...

Stefan - Lucky Goldstar?? Samma initialer som LG är det, men annars fattar jag inte. Är det ditt gamla artistnamn som strippa eller vadå? ;-)

Thérèse - Det är bara kul förstås. :-) Vi måste bygga en stark gemensam front mot hockeyfrillorna, och information är första steget i kampen!

virvla sa...

Ja, jag har också funderat på det där! Men har också funderat på att slå till på en tv (siba har ngt liknande erbjudande) för vi KAN ju faktiskt vinna även om det är en jävla högoddsare, lite som att...(hittar ingen liknelse som är osannolik nog)

Andreas sa...

mango: Det är LG:s gamla namn innan de ändrade sin eh... "marknadsprofil"

De har åtminstone lyckats ganska bra med att gå från koreanskt budgetmärke till mer respektabelt.

Cliff Hanger sa...

Virvla - Åter igen, du har för mycket pengar. ;-) Men om du ändå går i TV-köpartider, är det väl lika bra att slå till och hålla tummarna lite extra.

Andreas - Tack för förklaringen! Det mest logiska hade ju varit att koppla Lucky Goldstar till LG och inte till Stefan... Men det kändes väl mer troligt som namn på en strippa eller nåt än på ett elektronikföretag. Lucky Goldstar låter ju fruktansvärt B, haha.... :-) Jag förstår att de bytte till LG. Ett annat koreanskt företag som blivit mer respektabelt är Hyundai.

Anonym sa...

mango:

svara här angående eurogoals animeringen vi pratat om i sugbloggen.

jag har ju sett detta och jag diggar det. älskar lite härlig retrografik av det sämre slaget, det ramar in hela den idiotiska ide´n med det inslaget så schysst :D

Cliff Hanger sa...

Du är galen, El Pedro...

Stefan sa...

andreas man tackar för brandutryckningen...och visningen av koll på tillvaron.

mango -> strippa...OM jag hade varit en strippa, så hade jag kallat mig för flaming lipz, yachtbabe alt. southbean eller liknade...lycky goldstar *fnyser*

Cliff Hanger sa...

Stefan - Du får fnysa bäst du vill, det var nog ingen slump att du nämnde "Lucky Star" av Madonna i ett tidigare inlägg på din blogg...