fredag, juni 16, 2006

Mammas grill...

...hette ett ställe där vi nödhandlade föda igår för att hålla oss levande fram till matchstart. Det roliga med det var att de som jobbade där var tre män. Jag var frestad, men vågade inte fråga vem som var mamman av dem. För övrigt tror jag stenhårt på att Mamma Scan finns, precis som vissa tror stenhårt på tomten, Gud eller att The King (Elvis) lever.

Sambon käkade en mosbricka. Trots det familjära namnet på gatuköket salufördes dock inte rätten som "hemlagad". Jag misstänker att de brände sitt falsk-marknadsföringskrut i namngivandet av gatuköket. Men det var gott käk, det var det.

9 kommentarer:

Thérèse sa...

Elvis LEVER inget snavk om saken

suratanten sa...

Jag skullen ta "mammas grill" mer som en varning. Med åren (30) så har jag lärt mig att vissa namn är mer för att täcka över och för att dölja.

Sambon sa...

Måste försvara Mammas lite, moset var faktiskt hemlagat! Äkta mos med små potatisbitar i, inte pulver med klumpar...

MissPezzimizt sa...

Sambon... hur vet du att det verkligen var små potatisbitar?? *fnizz*

Fikade en gång på ett cafè som hette "Snäckans", men den som serverade kaffe och kakor där var en ganska stor och svettig grek eller nåt?? Hmmm...!

Thérèse sa...

Sambon - jag har hört att dom ibland slänger ner små potatisbitar i pulvermoset för att det ska verka hemlagat

Anonym sa...

Hej!
Googlade på sköndal och hittade din dagbok. Bor du kvar där i din etta?

Mvh

Stefan sa...

om min morsa gjorde någe så ohemult® som potatismos man får i grillkiosker skulle jag backa bandet så långt så att vår blodbandsrelation skulle brista med ett *snäpp*

;)

Cliff Hanger sa...

Suratanten - Det där stärker vad jag misstänkte. Tack!

Misspezzimizt och Thérèse - Min sambo är väldigt finkänslig (det är även därför hon har fallit för mig). Säger hon att det är potatisklumpar i moset så är det potatisklumpar. Basta! ;-)

Anonym - Nix, bor inte kvar där. Vem är du?

Stefan - Pulvermos borde bannlysas, helt klart. På Mammas grill ska det definitivt vara hemlagat, det hör man ju på namnet.

Cliff Hanger sa...

Anonym - Du får kalla detta vad du vill, men detta är ingen renodlad dagbok. Det är en blogg, varken mer eller mindre.