måndag, juni 19, 2006

Fåniga huvudbonader är vägen till framgång


Läste om El Pedros äventyr på fotbolls-VM och inspirerades av hans tjusiga självporträtt till att lägga ut ovanstående bild på mig, tagen under fotbolls-EM 2004. Det måste visst vara något speciellt med fåniga huvudbonader och mästerskapslandskamper. Fotot här ovan är taget under matchen Sverige - Bulgarien, som "vi" vann med 5 - 0. Och när El Pedro hade på sig sin fina peruk vann Sverige över Paraguay med 1 - 0, så det måste helt klart finnas ett samband mellan fåniga huvudbonader och framgång. Det kanske är något man borde tänka på vid fler viktiga tillfällen? Vid nästa anställningsintervju? När man gifter sig?

Fåniga huvudbonader är en del av att vara en julgran. Om att vara en julgranssupporter finns det olika uppfattningar. Vissa hävdar med förakt att det tyder på att man försöker kompensera sitt bristande fotbollsintresse eller fotbollskunnande med att dekorera sig i sitt lags färger. Andra gör inte den kopplingen. Själv lutar jag åt en kompromiss. Jag tycker att det är kul med folk som larvar sig lite. Men det kan ibland vara så att folk som är överklädda försöker kompensera något annat, dock långt ifrån alltid. Själv brukar jag nöja mig med en tröja eller en halsduk. Huvudbonader tillhör undantagen. Och om du har bättre koll än jag på fotboll, då har du bra koll.

5 kommentarer:

Thérèse sa...

Tjusig , ska du ha den på dig imorgon?

Cliff Hanger sa...

Ajdå, den frågan borde jag ha förutsett. Är ju egentligen inte så sugen på det, om jag ska vara ärlig. Kanske borde jag offra mig? Men det gick bra utan mot Paraguay senast (jag vet att jag delvis säger emot mig själv).

Anonym sa...

hahah ja den mössan var ju minst sagt härlig.

jag hade också gul/glå kallingar som tjejen köpte dagen innan jag reste ned till berlin :)

Cliff Hanger sa...

Jag vågar inte fråga om det är samma färg på dem fortfarande... ;-)

Anonym sa...

haha de blev tvättade innan matchen igår så nu måste jag tvätta de innan lördagen , annars blir det förlust :)