torsdag, januari 08, 2009

Lustiga sammanträffanden

En av mellandagarna pratade jag och frugan om böcker som vi var intresserade av att läsa. En som frugan nämnde var "Gomorra". Senare samma dag öppnar vi varsitt paket med julklappar i efterskott. Leende ser frugan att just "Gomorra" ligger i hennes paket.

Häromdagen dividerade jag och frugan fram och tillbaka om huruvida den svenska dokumentären "Bedragaren" var värd att hyra eller ej. Frugan hade bland annat som argument att den förmodligen ändå skulle visas på TV så småningom. Det är ju en svensk dokumentär. Senare på kvällen samma dag tittar jag i TV-tablån. Och ja, mycket riktigt, 20 minuter senare ska "Bedragaren" visas i SVT...

2 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Så det kan bli. :-)
Och hur var filmen då? Det är ju nutidshistoria här i Malmö. Men det låter lite konstigt som det står om man klickar på länken till recensionen, att han kom till Malmö och "erövrade staden".
Han blåste väl en och annan här, men därifrån är det väl rätt långt till att "erövra staden".

Cliff Hanger sa...

Den var helt okej. Inte jättefascinerande, men man ville ju veta vad som skulle hända. Håller med om att "erövra staden" är en rätt rejäl överdrift. Men det hör kanske till när man ska marknadsföra en film.