måndag, januari 26, 2009

Besöksräknaren som lade av

Min besöksräknare lade av verksamheten för några veckor sedan. Då stod den på drygt 94 000 sidträffar. Lite tråkigt. Hade varit kul att se 100 000-vallen spräckas. Någon som har något tips på hur jag ska får ordning på detta? Det kanske går att skaffa en räknare som går att starta på 94 000?

7 kommentarer:

lisa sa...

Min lade också av, men kom tillbaka efter en vecka eller två, helt utan att jag gjort något. Så ta inte bort den, om det inte redan är för sent... Jag kommer dock inte ihåg vad min stod på innan den lade av, så jag vet inte om den räknade även när den inte syntes...

Grattis till de många besökarna förresten!

stella sweden sa...

Jag har statcounter, den annonserade lite fräckt för nåra dar sen att den var ur funktion...har du den? Eller så har alla räknare gått samman o bildat en antiräknarebloggerhahanufår du intevetamertyp?

Eller?

;)

Cliff Hanger sa...

Lisa - Jo tack, jag är rätt nöjd med antalet besökare (eller mer korrekt: sidträffar), även om de hade kunnat vara fler om jag hade jobbat och lobbat hårdare.

Jag får väl hoppas att räknaren kommer tillbaka av sig själv, även om det nog gått ungefär en månad nu sedan den försvann.

Stella - The revenge of the counters!

Den som var synlig på sidan var inte Statcounter. Men jag har Statcounter också, där jag kollar daglig och veckovis statistik .

Jah Hollis sa...

Jag har alltid låtit bloggtoppen.se sköta räknandet. Även den lägger av några timmar då och då, men detta är iaf vad jag minst kommit upp i:
http://www.bloggtoppen.se/blogg/7263/

Det är väl vad vissa mode- och händisbloggare har på en dag. :-)

Cliff Hanger sa...

Jah Hollis - Det var inget dåligt besöksantal du hade! Men, som du säkert håller med om, många besökare är ingen garanti för kvalitet. ;-)

Jah Hollis sa...

Min blogg är undantaget som bekräftar regeln. :-)

Cliff Hanger sa...

Jah Hollis - Okej, vi säger så... ;-)