måndag, januari 05, 2009

Gott nytt år!

Detta är troligen en av världens mest försenade gott-nytt-år-önskningar i bloggvärlden. Men bättre sent än aldrig.

Vår nyårsafton firades hos goda vänner och med nya, trevliga bekantskaper i Uppsala. God mat, vin, Rappakalja och Guitar Hero bidrog också till en lyckad fest. Vi lyckades klämma in nyårsaftonen precis mellan förkylning och magsjuka (skickligt, eller hur?). Av någon anledning var detta bara andra gången i världshistorien som undertecknad firade nyår utanför Stockholm.

Fyrverkerier brydde vi oss däremot inte så mycket om. Några minuter innan tolvslaget vaknade dock dottern av smällandet och utrustades med nyinköpta hörselskydd. Jag stod ett litet tag i strumplästen på den kalla balkongen och firade in nyåret, men såg faktiskt inte ett enda fyrverkeri från den mot gården vända balkongen. Fast det gjorde ingenting. Man har ju sett fyrverkerier förut.

I början av festen var dottern "Söt-Rambo", precis som på vårt bröllop. Rambo 2 alltså.Senare försågs hon som sagt med hörselskydd.

4 kommentarer:

TeachGirl sa...

Vilken liten sötnos! Men hörselkåporna verkar inte vara en favorit. :)

Gott Nytt 2009! Hoppas första veckan av året varit bra och att de andra i så fall fortsätter på samma spår :)

lisa sa...

Åh, vilken raring! Gott nytt, hoppas ni lyckas klämma in inte bara ett nypr, utan ett helt år, mellan alla sjukorna!

malin sa...

Jamen gott nytt då!

Cliff Hanger sa...

Teachgirl - Tack! :-) Första veckan har inte varit något vidare faktiskt. Jag har varit sjuk. Men nu ser jag fram emot bättre tider! Gott nytt år på dig här också!

Lisa - Tack det samma! Ja, vi hoppas att vi lyckas klämma in ett och annat nyp under 2009 också! ;-)

Malin - Gott nytt på dig med!