tisdag, maj 01, 2007

Skjut Petter, skjut!De andra målen finns här.

Detta var en match som bjöd på nästan allt man kan begära, trots halvdant spel emellanåt.

*4-0 som mycket väl hade kunnat sluta med ännu större siffror i Bajens favör. En storseger som innebar serieledning!

*En fantastisk comeback av Petter Andersson med två otroligt vackra mål, båda efter hårda, skruvade skott. Det är nästan så att man tycker synd om nätmaskorna. Ena målet är en stark kandidat till titeln "årets mål" (se videoklippet ovan). Härligt också att se själva essensen av glädje hos Petter efter målen när han sprang mot oss i klacken och jublade.

*En härlig revansch för den pinsamma storförlusten i träningsmatchen mot Brommapojkarna månaden tidigare. Fyra omgångar är inte mycket, men jag hoppas att de som i mars skrek högst om att Tony skulle avgå skäms ordentligt nu. Visst hade man all anledning att vara orolig när spelet och resultaten i träningsmatcherna var rent ut sagt bedrövliga. Men så länge som det är just träningsmatcher finns det ingen anledning att ropa på avsked. Särskilt inte när man har så många nya spelare och en ny tränare. Det tar tid att spela in sig med varandra och att spela in nya spelsätt.

Det gjorde heller inte ont att dif förlorade och att aik förnedrades av Malmö i samma omgång...

Skål för Bajen!

4 kommentarer:

Sir Realistic sa...

Japp...det var najs.

Cliff Hanger sa...

Very najs!

jill sa...

Grattis. Men jag hoppas BP klarar sig kvar så jag var lite ledsen. Det är välk dock inte just Hammarby och liknande de måstevinna mot. Imponerande emd Petter. För en som själv går skadad ger det ju hopp ;)

Cliff Hanger sa...

Jill - Tackar. :-) Jag skulle också tycka att det vore kul om BP hängde kvar. Men de får ta sina poäng mot sämre motstånd, typ Djurgården, i stället....

Krya på dig, eller vad man nu säger när det gäller skador.