tisdag, maj 08, 2007

Bästa reklamen någonsin?(Klicka på bilden för större version. Ursäkta den dåliga bildkvalitén).

15 kommentarer:

Pash sa...

All respekt till dig Cliff, som äntligen visar det faktiska stereotyp-utseendet hos en bajen-supporter. (Som om det kom som en överraskning)

Lite Ron Jeremy-varning där..

;-)

Cliff Hanger sa...

Haha...jo, han är verkligen lik mig...eller inte. Men Ron Jeremy är han faktiskt väldigt lik...enligt vad folk har berättat för mig om hur Ron Jermy ser ut förstås. ;-)

jill sa...

Inget att tillägga egentligen. Jag skrattar alltid gott åt denna reklam.

Jerk sa...

älskar reklamen :)

Thérèse sa...

Ha ha klockren!

Sånger från nedre botten sa...

CH, jag har en liten utmaning till dig, och till alla andra som vill haka på, på min blogg.

Jag lovar det var grymt kul (och svårt) att sätta ihop listan.

barajagjohanna sa...

Jaa, jag ÄLSKAR verkligen den där reklamen, den är helt underbar.

Studiomannen sa...

Jo, men vilken flax, Cliff att våra klubbar framstår som vinnare. IFK:aren som skitar ner elfsborgaren är ju som bekant min vinnare... :-D

Var på Malmö Stadion igår och blev inte skitimpad av vad jag såg. Men spännande och roligt var det att se Bajen ffg i år. Eguren kan ju mer än att bara gnälla. Snyggt mål! Men jag saknar Max von Schleebrügge och Thom Åhlund mycket. Bra killar av den kalibern är det ont om. JAg snackade alltid lite extra med de killarna när vi sågs.

Med tanke på jämnheten i serien måste jag ju återkomma igen med nya tips efter sommaren. Helt klart är i alla fall att Tony Gustavsson har spelidéer och material som räcker till för den övre halvan. Oss emellan var det inte för att jävlas med dig som jag tippade Bajen i botten.

Cliff Hanger sa...

Kul att ni här ovanför gillar reklamen. :-)

Studiomannen - Max och Thom är alltså så trevliga som de verkade vara. Det var ju trevligt. Jag saknar främst Max förstås, även om jag trodde att jag skulle sakna honom mer än vad jag har gjort. Mittförsvaret har varit helt okej så här långt och en bidragande orsak till att vi bara släppt in tre mål hittills.

Nya tips får du förstås komma med, men det är ju förbjudet att ändra på sitt tips för hur allsvenskan slutar! Det får man stå fast vid. Väldigt jämnt är det verkligen, Hammarby leder serien, men är bara tre poäng från att ligga sist.

Tony Gustavsson har så här långt överrasakt positivt på mig även om det så klart är mycket kvar att spela om. Skönt för arbetsron att allsvenskan har börjat så bra för Bajen och Tony.

El_Pedro sa...

Jag som inte följer allsvenskan så engagerat älskar denna reklam med.

dem visar med klubbkärlek så som den är och borde vara hos _alla_ supporters. Det skall vara rivaliteter men inget våld.

fast ifk'arna är kanske på gränsen men det är dock en mjuk mugg som milkshaken är i :)

Cliff Hanger sa...

El Pedro - Exakt, det ska vara rivalitet, men inget våld. Det där med milkshaken fattade jag inte riktigt, men det var ett skönt bildspråk. Du kanske menar att milkshakemuggen precis klarar att hålla milkshaken, att den är på gränsen att spilla över, på samma sätt som att vansinnet alltid är nära att "spilla ut" hos IFK:arna?

El_Pedro sa...

njae, att muggen inte gör ont att få i bröstet syftade jag på :)

Cliff Hanger sa...

??? Är det en annons i samma linje du snackar om?

El_Pedro sa...

öh, jag pratade om tv-annonsen som är en längre version av bilden du postade :)

trodde det var hela reklamen du hade sett.
Där är det ett gäng ifk'are som åker i en 740 och hystar en milkshake på en Elfsborgmes på moped :D

Cliff Hanger sa...

Okej, då fattar jag. Har inte sett den reklamen, men den låter kul. :-)