måndag, maj 21, 2007

Konstig mobiltelefon


(Klicka på bilden för större version).

Men WTF! Ser inte den där "prisvärda" Motorola-mobiltelefonen för 399 kronor väldigt mycket ut som ett hudfärgat barn med ett marsvinshus? Jag har aldrig sett en sån design förut. Måste vara sjukt svårt att bära med sig en så stor och otymplig mobiltelefon. Jag menar, den lär ju inte få plats i byxfickan. Och var sitter nummerknapparna?

6 kommentarer:

Pash sa...

Även om dom också skulle ha en telefon med i annonsen, så förstår jag ändå inte ungen och marsvinets roll i det hela.

Även hudfärgade barn har råd med 399:-?

malin sa...

Fram för mer rim och reson!

lisa sa...

? Det är inget marsvin, det är en telefon!

Kanalisera sa...

Nej nej, barnet är inte hudfärgat. Hudfärgad är den där färgen som en av Crayola-kritorna hade i skolaskarna. Lite smutsbeigerosa. Ingen levande människa är hudfärgad.

londongirl sa...

Ibland har jag undrat vart avstängningsknappen på såna där små sitter...


Mmm, blir svårt att få med sig såna mobiler. Kanske måste ha sele till den modellen?

Cliff Hanger sa...

Pash - Nej, jag håller med. Och jag tror inte att barnet och marsvinet hade varit med i en annons för en superdupertelefon med högt pris.

Malin - Absolut! Men det är i a f tacksamt när det bjuds på såna här bloggbara grejer. :-)

Lisa - Jaha, så det är på det viset! Jag måste nog testa att provringa lite med marsvinen här hemma! De kanske är mobiltelefoner i förklädnad!

Kanalisera - Det kanske är så. Men varifrån kommer då ordet "hudfärgad"? Klicka på min länk i inlägget om du inte redan gjort det.

Londongirl - Sele till modellen - snacka om reaktion mot trenden som alltid gått mot allt mindre mobiler. Idén med så här stor mobil måste ha kläckts av någon som var orolig för att mobilerna höll på att bli så små att de skulle hamna i örat och fastna i hörselgången.