lördag, april 04, 2009

Sådan är Kurt


Visst verkar han lite skum, den där Kurt?Men se så mycket ett enda ord kan förändra synen på Kurt:

5 kommentarer:

Ewila sa...

Den där boken har vår lille också. Men han tuggar hellre på sidorna än klappar djuren ...

Familjeläktaren på söndag, premiär även för lilleman! :)

Cliff Hanger sa...

Får han ingen mat? ;-) Nej, men jag känner igen det där.

Hur gammal är han nu? Jag funderade nyligen på vilken ålder som kan vara lämplig att begå läktarpremiär i.

Ewila sa...

Man kan nästan tro det med tanke på att ALLT ska i munnen HELA tiden. Och det är som om hans dregel innehåller syra. Böckerna blir ju pappersmassa på nolltid :)!

Han är sju månader ganska precis. Vi får väl se hur det går. Risken finns väl att man får gå om han tröttnar under matchen. Jag har aldrig varit på västra heller så jag har ingen aning om hur det funkar med vagn, om han kan krypa runt någonstans osv. Men det visar sej väl! Ska iaf bli kul med hemmapremiär! Var ett tag sedan jag var på fotboll eftersom jag missade alla matcher på söderstadion efter augusti förra året.

Cliff Hanger sa...

Det var som sjutton, var han så liten! Vi har ju en som är elva månader. Men jag föredrar nog om hon är hemma hos sin mamma medan jag går med grabbarna på fotboll. Åtminstone några år till. Sedan tar jag gärna med henne.

Lycka till med bebispremiären för Söderstadion! Vore intressant att få en rapport sedan om hur det gick!

ewila sa...

Pappa står i klacken och vi skulle sitta på västra den här gången. Tyvärr hamnade vi på sjukhus med sonen (krupp), så det blev ingen match för oss annat än på tv:n. Lika bra det kanske med tanke på spelet ...