tisdag, oktober 23, 2007

En riktig jävla kokainpulka

Jag ska inte presentera en analys om varför jag är barnsligt förtjust i Petters beskrivning av Mikael Persbrandt i en intervju. Men det är jag. Särskilt uttrycket "en riktig jävla kokainpulka" blir jag fnissig av.

Mikael Persbrandt läser upp din egen programförklaring på spår ett. Varför arbetar du med Persbrandt?

– Jag gillar honom. Han är spritt språngande galen. Han kan göra sig skyldig till vilken skit som helst, och ändå komma undan med det. Även om han röjer sönder hela stan i ren vikinga-stajl så backar han alltid upp det med en viktig sak – talang.

Var han stökig under inspelningen?

– Nej, det var lugnt. Vi fick visserligen boka om studion sju gånger, men det hade jag nästan räknat med. Han gled upp i en enorm BMW, en riktig jävla kokainpulka, kom in i badbrallor och en t-shirt och sin son under armen. Och så gick han in i studion och läste in manuset med sonen under armen. Det var fantastiskt.


Hela intervjun finns här.

4 kommentarer:

stellapolaris sa...

She är också spritt språngande galen ibland men inte får hon någon intervju för DET!
Endast när hon ställer ut sina usla målningar!

Såå orättvist!
;)

londongirl sa...

Just nu är jag så sur på Micke P för han har ju hoppat av Dramaten och vi ska gå och se Måsen i december. Jäkla svikare! :-(

Andreas sa...

Jag reagerade på exakt samma sätt som dig. Läste upp det för Emma för att jag tyckte det var roligt. Jag gillade även slutklämmen på intervjun.

Cliff Hanger sa...

Stellapolaris - Hehe... Du bekräftar det som jag har trott hela tiden! ;-)

Londongirl - Jag förstår dig. Tycker också att det är dålig stil.

Andreas - Du syftar på "weed carrier" antar jag? Ja, det låter som att ha en bitch. Och för Alex är det förstås kul om brorsan ses som hans bitch.