söndag, mars 08, 2009

RoastHenrik Schyffert är en mycket bra komiker. Men detta var inte något lyckat exempel. Skulle ingen ha tänkt på att Mark Levengood är skallig?

8 kommentarer:

malin sa...

Va? Är Mark skallig?

Stefan sa...

va? har Mark en skalle?

:)

Fjant sa...

Vad är det för likhet mellan Jonas Gardell och Jas-planet?

-Båda tar mark... =)

/Fjant
www.fjant.tk

londongirl sa...

Han är väl inte skallig?! På sin höjd lite muminsk i frisyren. ;-)

Cliff Hanger sa...

Jag var på Berns ikväll och fick se Robert Gustafsson och Markoolio rostas. Riktigt kul, på det hela taget. :-) Men Cecilia Frode... frågan är om någon någonsin har gjort en sämre insats på en scen än hon. Tror inte att hon förstod varför hon var där eller vad det gick ut på.

Malin - Ja, jag har aldrig tänkt på det förut...

Stefan - Konstigt, eller hur? Jag trodde att det bara var en stor vårta mellan axlarna.

Fjant - Gammalt skämt! Men bra. :-)

Londongirl - Du borde ta jobb som diplomat! :-)

TeachGirl sa...

Var du också där igår? Kul. :) Håller med fullkomligt ang Frode, vad gjorde hon där? Fredrik Andersson var däremot riktigt kul, tycker jag.

Jag missade Roberts rostning, kom in på slutet när han började dissa Schyffert. Hade velat se hela.

Cliff Hanger sa...

Teachgirl - Där ser man! Vi hade biljetter till Gustafssons rostning och fick stanna kvar för att se Markoolios. Rostningen av Gustafsson var mycket bra, men allra bäst var faktiskt hans replik efteråt.

Håller med om Fredrik Andersson. Han kan bli något rikigt stort (och självklart har jag sett honom förut, som den VIP-kortsinnehavare till Norra Brunn jag är).

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色